Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Допълниха пътната сигнализация при 31-ви км на АМ „Струма“

Допълниха пътната сигнализация при 31-ви км на АМ „Струма“

В разделителната ивица, непосредствено след площадката за отдих, е монтиран нов знак Г1 - „Движение само на право след знака“, задължаващ пътуващите по основното направление да карат само направо.

Сигнализациятапри 31-ви км на АМ „Струма“ в отсечката между пътните възли „Боснек“ и „Старосело“ е допълнена с нови пътни знаци. Фолиото на буфера в началото наограничителната система е сменено с по-висок клас, за да има същатасветлоотразителност като останалите знаци.           

По разпореждане на министъра нарегионалното развитие и благоустройството Гроздан Караджов в последните работнидни на миналата година Агенция „Пътна инфраструктура“ изиска отпътноподдържащото дружество, което отговаря за този участък от АМ „Струма“,незабавно да прегледа проекта на съществуващата пътна сигнализация и да ядопълни.            

В резултат са монтирани допълнителнизнаци Е18-„Вода за пиене“. Знаци има на отбивката на площадката за отдих, 250 ми 1000 метра преди нея.           

В разделителната ивица, непосредственослед площадката за отдих, е монтиран нов знак Г1 - „Движение само на право следзнака“, задължаващ пътуващите по основното направление да карат само направо.      


    Снимка: АПИ

Буферът е елемент за начало наограничителната система, която се монтира при опасност с цел разделяне натранспортните потоци и отбивки. Той е самостоятелен елемент за пътнабезопасност, който олекотява евентуален удар на превозното средство при пътнопроизшествие. Инсталираният буфер е от най-висок клас и осигурява безопаснотоначало на ограничителната система, защитаваща спрелите автомобили на отбивкатаза отдих. Ограничителната система зад буфера може да задържа камион от 38 тона.          

Допълнената схема за постояннатаорганизация на движението в участъка е съгласувана от „Пътна полиция“ - Перники Областно пътно управление - Перник. Пътната сигнализация в участъка изцялосъответства на законовите изисквания.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега