Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Два дни до маратона от "Света Анастасия" до Моста - плувците да загряват

Два дни до маратона от "Света Анастасия" до Моста - плувците да загряват

Едва два дни остават до маратона от Острова до Моста и плувците вече загряват. Старата бургаска традиция ще бъде възродена тази събота (9-и август). Стартът ще бъде даден в 10:05 часа сутринта. Всички желаещи да се включат трябва да се явят в 7 часа на същия ден на Моста за предварителен медицински преглед, регистрация, инструктаж и транспортиране до острова.

Едва два дни остават до маратона от Острова до Моста и плувците вече загряват. Старата бургаска традиция ще бъде възродена тази събота (9-и август). Стартът ще бъде даден в 10:05 часа сутринта. Всички желаещи да се включат трябва да се явят в 7 часа на същия ден на Моста за предварителен медицински преглед,  регистрация, инструктаж и транспортиране до острова.

Интересът към състезанието е голям, както от професионалисти, така и от любители на традиционните за град Бургас плувни спортове. Разстоянието от острова до Моста по права линия е 6400 м., като трябва да бъде преплувано от състезателите без помощни средства в свободно избран стил.

Организаторите са осигурили парични награди за двете категории - мъже и жени, които ще бъдат раздадени на класиралите се от 1-во до 10-то място. Специални награди ще получат също най-предно класирал си бургазлия, най-предно класирал се участник над 40 г. мъж, жена.

Официалната церемония по награждаване ще започне в 13.00 ч. на 9-ти август /събота/ на Моста, като на нея ще присъстват г-н Димитър Николов - кмет на Община Бургас, и г-жа Таня Богомилова - Генерален секретар на Българска федерация плувни спортове, Олимпийска шампионка от Сеул 1988 г. в дисциплината 100 м. бруст.

Събитието се организира съвместно от Oбщина Бургас и Плувен клуб "Бриз".

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега