Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Двама полицаи пострадаха при катастрофа край Дупница

Двама полицаи пострадаха при катастрофа край Дупница

Изправят виновника пред съда

Съдът ще гледа искане на прокуратурата за налагане на мярка за неотклонение за шофьора, който предизвика тежка катастрофа вчера след обяд на пътя Кюстендил-Дупница. Двама полицаи са с наранявания след преследването на водача, който не се подчинил на полицейски сигнал за спиране и проверка. Самият шофьор е без наранявания.Водачът - на 41 години от Кюстендил, пътувал от Банско по главен път Е-79 и не спрял на проверка. Навлязъл на територията на Кюстендилска област.

Оперативните дежурни на областните дирекции на МВР в Благоевград и Кюстендил разпоредили изграждането на контролно-пропусквателни пунктове. Водачът продължил да шофира рисково, преминал през заграждения и шипове с твърде висока скорост, ударил служебен автомобил "Опел Астра", наранил двама полицаи и после се ударил и в крайпътно дърво. Преминаващи в този момент по обходно трасе забелязали дим."

Може ли от Банско до Кюстендил - това са 150 километра, да не го спрат? Ами ако е атентатор някакъв ? Той е можел да изтрепе сумати народ от Банско до тук. Това са 150 километра", коментира един от тях.Оказа се, че мъжът е познат на прокуратурата и полицията. Той е предизвикал инцидент преди месеци в автомивка в Кюстендил.

Източник: БНР
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега