Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Денков: Нямам ментори, това е проблемът на президента

Денков: Нямам ментори, това е проблемът на президента

Държавата отпуска 100 млн. лв. за ремонт на студентски общежития. Новината обяви министър-председателят акад. Николай Денков пред медии в Приморско.

Държавата отпуска 100 млн. лв. за ремонт на студентски общежития. Новината обяви министър-председателят акад. Николай Денков пред медии в Приморско. Снощи премиерът съобщи и новите размери на студентските стипендии от 1 октомври т.г. Минималната се увеличава с 41% и става 120 лв., а максималната – с 11% и размерът й ще бъде 200 лв. На 400 лева се повишава еднократната награда за отлични постижения. Акад. Денков заяви още, че държавата отделя 12 милиона лева за ограждане и облагородяване на три студентски кампуса в столичния Студентски град.

 „С програма „Образование“ продължаваме да финансираме студентските практики - нещо, което е изключително полезно за студентите, защото така те срещат пряко работодателите“, отбеляза още премиерът. По повод инцидента в София, при който пиян шофьор уби момче на пешеходна пътека, министър-председателят бе категоричен, че масираните проверки по пътищата продължават. Той припомни законодателните промени срещу нарушителите на пътя. “Трябва да разберем, че това поведение убива нашите деца. Ето го прекият смисъл на направените промени“, заяви още акад. Денков. 

„Аз нямам ментори, така че може би това е проблемът на президента - че и той не ми е ментор.“ Така премиерът отговори на поредния коментар на президента по негов адрес. Министър-председателят подчерта, че институциите трябва да работят според своите правомощия, заложени в Конституцията и законите.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега