Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Дядо устрои капан на телефонен измамник

Дядо устрои капан на телефонен измамник

Дядо устрои капан на телефонен измамник, който пробвал да заграби пари от съпругата му по позната схема, съобщават от полицията.

Дядо устрои капан на телефонен измамник, който пробвал да заграби пари от съпругата му по позната схема, съобщават от полицията. Вчера около 16.00 ч. във Второ Районно управление "Полиция" - Бургас е получено съобщение от 67-годишен бургазлия от к-с "Славейков", за това че половин час по-рано 66-годишната му съпрута е получила обаждане по домашния телефон от мъж, представил се за  "Д-р Арабаджиев".

"Докторът" заявил, че дъщеря им е катастрофирала и се нуждае от спешна операция в София, за която са нужни 4 800 лв. Бургазлийката му казала, че разполага само с 1 000 лв. и златна пара, като получила указание да постави парите и парата в плик и същия да бъде предаден на представител на болницата, изпратен да го получи.

В уговореното време 67-годишния бургазлия слязъл до входната врата на блока и видял мъж да говори по мобилния си телефон. Поканил го да влезе във входа, след което застанал на вратата и му попречил да излезе, информирайки своевременно за случая полицейските служители. Задържан е мнимият доктор, 57-годишния С.И. от Бургас, който е отведен във Второ Районно управление "Полиция". Работата по случая продължава.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега