Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

ЕК похвали Поморие за проектите, изпълнявани по ОП "Региони в растеж"

ЕК похвали Поморие за проектите, изпълнявани по ОП "Региони в растеж"

Експерти от Европейската комисия инспектираха обекти, финансирани с европари.

Експерти от Европейската комисия  инспектирахаобекти, финансирани от Оперативна програма „Региони в растеж“ 2014-2020 г. вПоморие и Бургас по време на 12-тото заседание на Комитета за наблюдение напрограмата.

Заместник-началникът на отдел в Генерална дирекция „Регионална иградска политика“ Марек Теплански, Йо Мария Аугуста Човерт, отговаряща заБългария в генералната дирекция, заместник-министърът на регионалното развитиеи благоустройството и ръководител на Управляващия орган на ОПРР Деница Николоваинспектираха обновените сгради на полицията и пожарната в Поморие. Двата обектасе реновират и по тях се изпълняват мерки за енергийна ефективност на стойностнад 1.3 млн. лв. По време на посещението кметът Иван Алексиев представи иостаналите обекти изпълняване по ОП „Региони в растеж” – общо девет жилищни ипет публични сгради в Поморие.

„Благодаря Ви за уважението да изберете Поморие като примерза опита на малките общини в България в изпълнение на мерките по оперативнатапрограма. Успешното приключване и ефектът, който вече наблюдаваме приреализирането на проектите ни дава самочувствието за успешно управление насредствата от оперативната програма и стремежът ни сега е насочен изцяло къмобновяване на образователната инфраструктура в общината”, каза кметът Алексиевпо време на срещата.

В рамките на Комитета за наблюдение бе подкрепенопредложението за промяна в Оперативна програма „Региони в растеж“ 2014-2020 г.,свързана с преразпределяне на финансов ресурс на стойност над  209 млн. лв.  от мярката за енергийна ефективност наобществени сгради да се насочат за ремонт и модернизиране на училища и детскиградини.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега