Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Експерименталният театър с театрално четене на "Заболяването Фейсбук"

Експерименталният театър с театрално четене на "Заболяването Фейсбук"

Младежки експериментален театър към Националното училище за музикално и сценично изкуство „проф. Панчо Владигеров” Бургас излиза пред публика с нов проект – театрално четене на маса. Трупата ще представи пиесата „Заболяването Фейсбук” от Щефан Фьогел.

Младежки експерименталентеатър към Националното училище за музикално и сценично изкуство „проф. ПанчоВладигеров” Бургас  излиза пред публика снов проект – театрално четене на маса. Трупата ще представи пиесата „Заболяването Фейсбук” от ЩефанФьогел.  

Авторът е роден в Австрия през 1969 г. Писателската му кариеразапочва с текстове за кабаретни програми за театъра във Форарлберг, койтосъздава и в който сам участва.  Бързостава известен с комедиите си, които се играят по сцените на цяла Европа. ЩефанФьогел в момента е един от най-търсените и поставяни немскоезични драматурзи.

В "ЗаболяванетоФейсбук"  освен смях и  забавление, зрителите ще усетят и   единсериозен разказ за съвременния човек, станал роб на новите технологии.Как дигиталните технологии променят живота ни? Нормално ли е даизлезеш на вечеря с приятели и да прекараш повечето време вторачен в смартфонаси?Главният герой в комедията  е Едуард, чийто живот тотално е погълнат отинтернет. Жена му се обръща за помощ към различни лекари, но заболяването насъпруга й е в много напреднал стадий. Междувременно 667 приятели на Едуард отФейсбук  чукат на вратата, защото сапоканени на парти...

В ролите ще се превъплътят гост-актьорите - Ивелина Манолакева, Георги Минков, Даниела Георгиева иНедко Георгиев, които са преподаватели в училището по изкуства.  На сцената ще им партнират младите актьориСимеон Димов, Стоян Величков, Христо Хр. Симеонов и Мария Димитрова. Гост-режисьор е  Христо Симеонов.

Събитието е част от Дните наавстрийската култура и изкуство в Бургас.„Заболяването Фейсбук”, този четвъртък, 21 априлот 19 часа в Концертна зала на Музикалното училище.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега