Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

ЕС се готви да замрази проекта "Южен поток"

ЕС се готви да замрази проекта "Южен поток"

Европейският съюз обмисля замразяване на проекта „Южен поток“ като първа сезиорзна санкция, които ще „накаже“ Русия за анексирането на Крим, съобщава Telegraph.co.uk. Такава информация се появи в медийното пространство след срещата между председателя на Европейската комисия Жозе Мануел Барозу с български политици.

Европейският съюз обмисля замразяванена проекта „Южен поток“ като първа сезиорзна санкция, които ще „накаже“ Русия заанексирането на Крим, съобщава Telegraph.co.uk.Такава информация се появи в медийното пространство след срещата между председателяна Европейската комисия Жозе Мануел Барозу с български политици.

Информацията гласи, че Барозу еотправил предупреждение към нашенци да не се опитват да попречат наполитическите действия, които ЕС планира спрямо Русия. По-специално,председателят на ЕК намекнал, че проруските политици от левицата трябва дапрекратят работата си по сключване на договори с Кремъл.

Европейските политически лидериподготвят затягане на мерките спрямо Русия, след като премиерът на Украйна –Арсени Яценюк обвини Путин, че се подготвя да стигне отвъд Крим. По думите му,руският държавен глава е обърнал поглед и към Донецк. И до днес 40 000 военнипродължават да стоят покрай границата на Украйна, което намеква именно заподобен сценарий, твърди Яценюк.

Към момента, „Южен поток“продължава да бъде активен проект. Ако се съди по думите на Барозу, обаче, тованяма да продължи дълго. Индикация за това е и изтеглянето на световнитекомпании от Крим, което говори за охлаждане на международните бизнес отношенияс Русия.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега