Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

ЕС засега няма да налага нови санкции на Русия

ЕС засега няма да налага нови санкции на Русия

ЕС засега не обмисля да налага нови санкции на Русия, съобщиха от Външнополитическата служба на ЕС, предават световните агенции. Вниманието в момента е насочено върху изпълнението на Минското споразумение, коментира Мая Косянчич.

ЕС засега не обмисля да налага нови санкции на Русия, съобщиха от Външнополитическата служба на ЕС, предават световните агенции. Вниманието в момента е насочено върху изпълнението на Минското споразумение, коментира Мая Косянчич.

"Не възнамерявам да спекулирам на тема какво би било или ще бъде в бъдеще. Сега сме съсредоточени не върху санкциите, а върху изпълнението на Минското споразумение. Опитваме се да направим всичко възможно то да се спазва", категорична бе тя. Междувременно германският външен министър Франк-Валтер Щайнмайер заяви, че конфликтът в Украйна е единственят в света, който може да бъде разрешен, макар че това може да отнеме и десетилетия. "Може да е необходимо цяло поколение, за да си стигне до политическо решение. Но когато гледам земното кълбо и си представям Сирия, Либия и Ирак, намирам, че украинският конфликт е единственият, който може да бъде разрешен", каза той, цитиран ог агенция ДПА.

Според Щайнмайер спирането на огъня и изтеглянето на тежките въоръжения от Донбас е "добра новина", макар това да не пробив. Той определя това като индикация, че украинскиият конфликт най-накрая навлиза в спокойна фаза.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега