Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Ето кои музиканти ще огласят бляскавото ревю BURGAS SUMMER TRENDS

Ето кои музиканти ще огласят бляскавото ревю BURGAS SUMMER TRENDS

Грандиозното събитие ще се проведе на 29 юни в Морската градина пред "Приморец"

Оперна дива, саксофонист, цигулар, хаус вокалист са великолепните музиканти, които ще се погрижат за отличното настроение на BURGAS SUMMER TRENDS. Те ще създадат специална атмосфера на забавната и красива вечер, като поднесат на гостите на грандиозното ревю истински концерт. Припомняме, че събитието, което ще покаже последните фешън летни тенденции ще се проведе на 29 юни (този четвъртък) в Морската градина пред официалния партньор на събитието - Гранд хотел и СПА Приморец. Входът е с куверти, като всички вече са реализирани. Великолепни модели, сред които кралици на красотата ще дефилират с облекла, бижута, аксесоари на популярни брандове. 

На сцената под звездите ще застанат няколко изявени музиканти. Сред тях е саксофонистът Кирил Куртев – КИКО САКС, който се занимава с музика от дете. Завършил е Националното училище за музикално и сценично изкуство "Проф. Панчо Владигеров" и е чест гост-изпълнител на клубни партита и бийч барове.

До него ще бъде хаус вокалиста, текстописец и композитор NELITA, която се изявява от 12 г. на електронната сцена и е пяла в повечето от най-известните клубове в страната. Работила е 2 г. с диджей Таркан, а през 2020 г. е била главен вокалист на известен моден лейбъл. Има успешни авторски парчета, а отскоро се занимава и с продуциране. На Burgas Summer Trends ще представи "One more time" - своята най-нова авторска песен, която продуцира сама. 

Гостите на модния ивент ще могат да се насладят и на певческия талант на оперната дива с универсален глас Веселина Тодорова, която с лекота изпълнява великолепно различни музикални жанрове - от поп и джаз до рок музика. Мекият ѝ кадифен тембър ще облече финала на ревюто в ремикс от опера и класическа музика.

Цигуларят Начко Богданов също ще зарадва гостите на събитието. Той е единственият български музикант, участник в европейско топ класно парти с най-добрите DJ-и - Wises Fest Linz 2013 г. Бил е част и от грандиозния музикален проект "Между два свята," в който рамо до рамо с музиканти, певци, DJ-и от Южна Африка и Европа е свирил на сцени в Йоханесбург, Кейптаун, Дърбан и други. Участвал е заедно с Мария Илиева, Любо Киров, Михаела Филева в музикалната програма The Grand по случай 3 март в Лондон и е гост - музикант в почти всички топ клубове в страната. 

BURGAS SUMMER TRENDS се организира от Ваня Маринова. Премиерното събитие дава заявка да превърне морския град в модна лятна столица. Осъществява се с незаменимата подкрепа на Гранд хотел и СПА Приморец.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега