Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

В Бургас показаха най-горещите модни визии за Лято'24

В Бургас показаха най-горещите модни визии за Лято'24

Burgas Summer Trends се превръща в едно от най-класните и изискани събития в Бургас през лятото.

Един от най-емблематичните и популярни топ модели у нас Ирен Онтева отново изгря на модния подиум и напомни за дългогодишната си звездна кариера. Това се случи на дългия, 160-метров Червен килим по време най-бляскавото модно събитие в Бургас – Burgas Summer Trends, където красавицата с нестихващ чар закри луксозното ревю в шикозна рокля на DK „Kareni“.

Тоалетите на дизайнерската къща бяха кулминацията на събитието пред „5-звездния Гранд Хотел и СПА „Приморец“ и бяха представени от топ моделите на МА „Интер Моделс-Бургас“.





Водещи на Burgas Summer Trends бяха стендъп комикът и верен приятел на „Интер Моделс“ Венсан Петров и чаровната носителка на короната „Мис България“ Теодора Мудева, която се появи на сцената по атрактивен начин, пристигайки с чисто нов модел „Mercedes-Benz”, осигурен от партньора на събитието „Силвър Стар“. Други два чисто нови модела на „звездите“ бяха позиционирани до самата сцена, където гостите можеха да ги разгледат отблизо, както и да запишат тест-драйв.  







Сред ВИП гостите отново изпъкваха височайши имена като това на бившият зам.-министър на Икономиката и индустрията и депутат в 50-то Народно събрание Ивайло Шотев, зам.-кметът на община Бургас Манол Тодоров, г-жа Ирина Папазова от МА „Интер Моделс“, популярният топ модел Наталия Гуркова, която показа актуалните летни тоалети от своя бранд, чаровната бизнес дама Елена Кристиано и др.



Те, както и стотиците други гости се насладиха на фантастичните ревюта на топ брандове като “Briliantin”, “Lumo”, “Оптикалса”, “Signora Fashion”, “MoMa”, “DiKa”, “Queen by NG”, “SSG” и DK “Kareni”.



За бляскавата визия на моделите се погрижиха професионалните екипи от фризьорите на салон „Априори“ и гримьорите от Art & Beauty by Teodora Kalcheva”.

Между дефилетата на водещите марки с феноменално ревю-спектакъл блесна бургаският корифей на косите Неделчо Железчев и неговото “Studio Boheme”, който благодарение на един от основните партньори на събитието – Christian of Roma, представи световния бранд “Mоunir”.





За настроението на присъстващите под звездите в Морската градина се погрижиха и бургаският глас Стефан Илчев, а вокалите на NELLITA и Веселина Воа отново влязоха в колаборация за новото им парче „Рада“, звучащо за първи път именно на Burgas Summer Trends.





Вездесъща подкрепа на събитието оказаха и от Община Бургас, „Гранд Лазер“-Бургас, Ашкън Лайф, д-р Петрана Каляшева, кафе „Милано“, семеен х-л „Калина“ и др. Изисканите вина бяха предоставени от „Сагакс“ ЕАД и магазини „Винополи“, а веднага след събитието гостите бяха посрещнати в култовото заведение „Docktales“ на брега на морето, където бе афтър партито.







С две поредни издания Burgas Summer Trends успешно се превръща в едно от най-класните и изискани събития в Бургас през лятото. Ревюто, е създадено от популярния ивент мениджър и организатор на модни събития и конкурси Ваня Маринова и неизменно се превръща в емблема за светския облик на Бургас.



ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега