Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Вижте дамите, които ще се борят за титлата Мисис Бургас

Вижте дамите, които ще се борят за титлата Мисис Бургас

Конкурсът за красота Мисис Бургас 2024 г. ще се проведе на 21-ви март от 19.30 ч. в конферентния център на хотел „България“.

След десет дни, десет красиви и смели дами ще се борят за титлата Мисис Бургас 2024 г..

Най- младата чаровна дама е на възраст 29 години и е упражнява сериозна професия. Тя е военнослужещ-Вахтен офицер по управление на кораб II ранг. Омъжена е и има детенце на 1 годинка. Наред със сериозната си професия, младата дама има редица интереси, като кулинария, спорт, планински преходи, арт изкуства и много други.

Сред претендентките за короната е и бизнес дама с хоби в сферата на изкуството, която иска да предизвика себе си, чрез участието си в конкурса за красота Мисис Бургас 2024 г.

Хореограф-педагог, майка на две деца от Професионален фолклорен ансамбъл „Странджа“ се впуска в битката за короната. Красивата претендентка работи в момента като артист-балетист в ансамбъла и това е логично предвид огромната и любов към танците, както самата тя описва себе си. Впуска се в предизвикателството за да бъде част от претендентките за най- красива омъжена жена на Бургас, за да предизвика себе си и да си достави нови, различни емоции.

Майка на три деца ще се бори за титлата Мисис Бургас 2024 г. Освен, че полага грижи за трите си деца, като най- малкото детенце е само на 11 месеца, чаровната и смела дама е консултант по хранене. Тя успешно съчетава ролята си на майка, съпруга и активна жена. Съвсем до скоро е живяла със семейството си в чужбина и през това време е получила вдъхновение и амбиция за предизвикателството Мисис Бургас.

Химик-лаборант също се впуска в надпревара за короната. Тя е дама на 38 години, майка на две деца. Излиза от скучната лаборатория, в която прави анализи на горива, за да се състезава за титлата Мисис Бургас 2024 г. Смелата бургазлийка определя себе си като човек, обичащ предизвикателствата и конкурсът Мисис Бургас е именно това, което търси- нови емоции и различни преживявания.            

Още една бизнес дама влиза в надпревара за престижната титла. Чаровната и смела млада дама е майка на две деца. Заедно със съпруга си управляват семейния бизнес в сферата на транспорта. Задълженията и като мениджър и управител са доста сериозни и в свободното си време обича дългите разходки. Напоследък е открила нова страст-кулинарията. Впуска се в предизвикателството да участва в конкурса за красота Мисис Бургас 2024 г., защото иска да докаже на себе си и на други жени над 40-годишна възраст, че въпреки ангажиментите към семейство, деца и отговорните професии, които упражняват, женствеността трябва да се подчертава. Също така, има и потребност да бъде полезна за обществото, подкрепяйки социалната кауза на конкурса.          

Сред участничките в конкурса за красота Мисис Бургас е и студентка по педагогика, която наред с уроците за предстоящите изпити се грижи и за двете си малки деца.          

Още две дами, които в момента полагат грижи за своите малки дечица са сред смелите участнички, решили да грабнат титлата в престижния конкурс за красота. Сред претендентките е и бежанка от Украйна, която в момента живее сама в Бургас с двете си деца на 9 и 4 години. Дамата е завършила фармация и в момента легализира своите документи, за да има възможност да работи по професията си в нашия град.          

Конкурсът за красота Мисис Бургас 2024 г ще се проведе на 21-ви март от 19.30 ч. в конферентния център на хотел „България“. 
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега