Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

EVN ще отчита показателите на електромерите и по празниците

EVN ще отчита показателите на електромерите и по празниците

Екипи на EVN ще отчитат показателите на електромерите по празниците, придържайки се към редовния график, независимо от голямото струпване на официални почивни дни, съобщават от компанията. В случай, че служителите на електроразпределителя нямат достъп до електромерите поради отсъствие на клиентите, представителите на EVN ще оставят съобщения с указания как да се насрочи извънредно посещение на отчетник.

Екипи на EVN ще отчитат показателите на електромерите по празниците,придържайки се към редовния график, независимо от голямото струпване наофициални почивни дни, съобщават от компанията. В случай, че служителите наелектроразпределителя нямат достъп до електромерите поради отсъствие на клиентите,представителите на EVN ще оставят съобщения с указания как да се насрочиизвънредно посещение на отчетник.

EVN България напомня, че през месецдекември потреблението на електроенергия традиционно се повишава поради нискитетемператури, струпването на почивни дни и коледната украса, която в търговскитеи административните центрове представлява сериозно перо в сметката за тока.

Клиентите на компанията трябва да предвидят по-високи стойности на фактурите заелектроенергия.Важно за всеки клиент епериодично да следи своята консумация на електроенергия чрез сверяване даннитеот електромера. Специалисти съветват и да се съобразяваме с вида, броя иенергийния клас на електроуредите у дома, както и с ефективната топлоизолацияна дома си, за да не превишават сметките финансовата ни възможност.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега