Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Фамилия Дончеви представя за първи път проекта си "Пуф-паф" на "Джаз в Бургас"

Фамилия Дончеви представя за първи път проекта си "Пуф-паф" на "Джаз в Бургас"

Известната музикантска фамилия Дончеви ще представи интригуващия си проект „Пуф- паф“ за първи път на фестивала за ценители „Джаз в Бургас“, който се открива утре в 19.00 часа на Флората. Забележителният проект включва кино и театрална музика, която ще бъде компилирана по уникален начин. В „Пуф- Паф“ участват Кирил Дончев, Антони Дончев, Георги Дончев и Димитър Семов.

Известнатамузикантска фамилия Дончеви ще представи интригуващия си проект „Пуф- паф“ запърви път на фестивала за ценители „Джаз в Бургас“, който се открива утре в19.00 часа на Флората.Забележителниятпроект включва кино и театрална музика, която ще бъде компилиранапо уникален начин. В „Пуф- Паф“ участват Кирил Дончев, Антони Дончев, ГеоргиДончев и Димитър Семов.

Представянетона новия проект на Фамилия Дончеви започва в 21.30 часа.„Изключителносъм щастлив, че в Бургас има хора, които „палят“ огъня за този вид музика“,заяви Антони Дончев по време на пресконференция днес в Община Бургас. На неяприсъства и друг известен джазмен и бургазлия - Събин Тодоров. Пред журналисти той призна, че сечувства особено горд, че Бургас е домакин на такъв елитен фестивал, койтосъбира едни от най- популярните имена в жанра.Събин Тодоров ще излезе на сцената на „Джаз в Бургас“ в третатафестивална вечер /12 юли/.

Второтоиздание на „Джаз в Бургас“ ще продължи 4 дни - 10,11,12 юли и 4 август.Вджаз феста ще участват още Теодосий Спасов трио, "Бургас Биг Бенд" с диригент Христо Кожухаров, Пламен Димитров, „Брас вилидж",The Funky Jazz Project, Jazz&Jokes, ВасилСпасов квинтет и др. Впродажба са пуснати еднодневни, двудневни и тридневни билети, които могат да сеползват по избор в дните от програмата на 4-дневния фест. Цените им сасъответно 15, 25 и 30 лв.

4-дневният билет струва 40 лв.Билети могат да се закупят от мрежата на Евентим, накасите на: Експозиционен център Флора Бургас, НХК, Държавна опера Бургас, ДТ"Адриана Будевска", къщички за сувенири "Морски знаци", ТИЦ/подлеза на Операта/, Фестивал на пясъчните фигури и "Чайната".      

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега