Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Лили Илиева и Минимум квартет с общ проект за джаз любителите в Бургас

Лили Илиева и Минимум квартет с общ проект за джаз любителите в Бургас

Джаз вокалистката Лили Илиева ще се изяви с Минимум квартет в състав: Димитър Льолев - саксофон, Александър Логозаров - китара, Борис Таслев - бас и Борислав Петров - ударни. Те се събират благодарение на общата им страст към хубавата музика, която ще споделят с бургазлии.

Джаз вокалистката Лили Илиева ще се изяви с Минимум квартет в състав: Димитър Льолев - саксофон, Александър Логозаров - китара, Борис Таслев - бас и Борислав Петров - ударни. Те се събират благодарение на общата им страст към хубавата музика, която ще споделят с бургазлии. 

Музикантите черпят вдъхновение за своя репертоар от обширната колекция популярни американски песни, позната като The Great American Songbook. Ще имате удоволствието да ги чуете на 11 февруари от 20.00 часа в бургаски клуб, намиращ се на ул."Милин Камък" № 1. Билети може да купите на място, на касата на Операта или по тел. 0889/80 11 20 и 0894/ 898 098

Лилия Илиева е джаз певица/композитор/преподавател, родена в България. Тя е само на 3 години, когато излиза на сцена за първи път и от тогава музиката се превръща в нейно поприще. Детството й е изпълнено с музика и концерти, като част от детска вокална група. С течение на времето Лили разбира, че иска да превърне хобито си - в професия. Нейната страст към джаз музиката, се появява през 2005 г., а през 2008 г. тя печели 2-ро място на "Европейски конкурс за джаз вокалисти" и "Специална Награда на Вики Алмазиду".

През 2009 г. тя решава да се премести в Холандия, за да се гмурне по-надълбоко в джаз музиката. Приета в консерваторията "Принц Клаус", младата певица има невероятната възможност да трупа опит, благодарение на известни джаз музиканти като: ДжейДи Уолтър (САЩ); Дина ДиРоус(САЩ); Франсийн ван Туйнен(Холандия). Вокалната педагогика и композицията, се превръщат в нейна страст. Лили сформира собствен квартет, с който изпълнява свои композиции и аранжименти на джаз стандарти. Нейните корени я отвеждат в нова посока с фолк/джаз проекта "Songs Of Aeon" , където тя е ко-лидер.

Певицата концертира с проектите си, като не отказва и покана за присъединяване в два биг бенда, с които реализира концерти и в Германия. Септември 2012, Лилия Илиева се мести в Барселона, Испания, където реализира поредица от концерти. Лили събира малка група от певци и я нарича "Acapella". Певицата композира джаз ориентирани пиеси за хор. След дипломирането си в Холандия през 2013 г., тя работи над новите си проекти, които включват български и чуждестранни изпълнители.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега