Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Фиго: Роналдо заслужава да спечели "Балон д'Ор"

Фиго: Роналдо заслужава да спечели "Балон д'Ор"

Бившият португалски национал Луиш Фиго подкрепи своя сънародник Кристиано Роналдо, като смята че той заслужава да спечели ценното отличие след невероятен сезон с екипа на Реал Мадрид.

Бившият португалски национал Луиш Фиго подкрепи своя сънародник Кристиано Роналдо, като смята че той заслужава да спечели ценното отличие след невероятен сезон с екипа на Реал Мадрид.

27-годишният таран на „белия балет” успя да отбележи 60 попадения във всички турнири през изминалия сезон и бе един от основните виновници възпитаниците на Жозе Моуриньо да спечелят шампионската титла в Испания, нещо което не бяха правили от четири години насам. Според Фиго, неговият сънародник заслужава престижната награда за индивидуални заслуги, която нападателят на Барселона Лионел Меси печели вече три поредни години.

Португалецът обаче признава, че не винаги един футболист печели дадено отличие, дори и да е положил сериозни усилия и показал отлични футболни резултати на терена. Фиго разкри пред пресата в Португалия:

„Роналдо покрива всички критерии за да спечели „Балон д’Ор” заради всичко, което направи през изминалия сезон. Избора за носител на подобен род отличия винаги е бил субективен, защото победителят е избиран от близо 100 човека.” „Въпреки това, на всички е ясно, че Роналдо направи един страхотен сезон.”

Смята се, че голмайстора на Реал Мадрид ще се присъедини към останалата част от отбора към края на месеца. Роналдо сега е във ваканция, след участието си на Евро 2012 с тима на Португалия, който бе смятан за един от фаворитите в Полша и Украйна, според много спортни залагания за турнира.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега