Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

ГЕРБ: ДПС целенасочено е преливало гласове към „Има такъв народ“ /Видео/

ГЕРБ: ДПС целенасочено е преливало гласове към „Има такъв народ“ /Видео/

ДПС съвсем целенасочено е преливала гласове към ИТН в Кърджали, Ардино, Джебел, Крумовград, Мадан, Рудозем. ДПС губи малко повече от 7000 гласа, а ИТН взимат близо 11 000 гласа. Това коментираха на брифинг днес от ПП ГЕРБ.

„Винаги сме казвали, че на тези избори има уйдурма. Цифрите го показват. Това, че ДПС играха за ИТН на изборите е факт". Това заяви по време на брифинг на ГЕРБ лидерът на партията Бойко Борисов.

"ДПС съвсем целенасочено е преливало гласове към ИТН в Кърджали, Ардино, Джебел, Крумовград, Мадан, Рудозем. ДПС губи малко повече от 7000 гласа, а ИТН взимат близо 11 000 гласа. За никого не е тайна, че предимството на ИТН дойде от чужбина, но сигналите, които получаваме непрекъснато, се оказва, че големият брой отворени секции в чужбина не само, че не е увеличил процента избирателна активност, а и е създал възможност за купуване на гласове и контролиран вот.", добави Митов.„Над 3000 членове на ГЕРБ бяха викани на разпити и бяха подложени на данъчни ревизии и арести", каза Борисов.

"Ангажиментът към ДПС вече го свършиха. Назначенията са направени. Сега ДПС може да стои уж на страна. Нашият приятел Христо Иванов на 15 юли по БНР казва, че ако има правителство на малцинството само с гласовете на ИТН, това много бързо ще се превърне в целувка на смъртта. Правилно.Това ще се превърне в поредното правителство, което се носи по вълните на неясни мнозинства и винаги по тези вълни ще виждаме медузите на ДПС, които може би е забелязал около "Росенец", допълни той.Той цитира думи на служебния вътрешен министър Бойко Рашков, който заяви преди дни, че известен политик от близкото минало е купувал гласове от Враца, Монтана и Видин за партия с извесен етнос. 

„После на Рашков някой му дърпа спирачката рязко. Това е Радев. Интересно ми е да видя дали някоя медия ще отиде да види кой е този депутат който е купувал гласове", каза още Борисов. Според Борисов има вероятност "Демократична България" да води разговори с БСП. Той се оплака и от репресии срещу симпатизанти на ГЕРБ."Румен Радев се похвали, че служебният кабинет успешно демонтирал предишния. Служебният кабинет не може да си занимава с подобни неща. Нито един президент не си е позволявал да злоупотребява с Конституцията, както го прави Радев. Радев води война срещу част от българските граждани и срещу българската демокрация. Това е пагубно и той ще трябва да плати цена на предстоящите президентски избори", заяви Даниел Митов.

Той коментира и случая с Кацаров. По думите му истината ще излезе наяве. „Изчегъртаха Балтов, шефа на ямболката болница, на варненската болница „ Св. Анна”, шефове на COVID отделения. Дано не стигнат и до ВМА”, заяви Борисов.

„Интересно развитие на ситуацията с министър Кацаров. В рамките на 3 дни си променя мнението няколко пъти - веднъж ходи на ски, друг път твърди,че е бил на контролен преглед и не е лежал в болницата. И на децата стана ясно, че той право на контролен преглед след 12 януари не е имал", каза бившият здравен министър проф. Костадин Ангелов. По думите му заради спрения ваксинационен процес, българите са изложени на риск в края на есента. „Г-н Кацаров, вие се провалихте", категоричен бе Ангелов.

Публикувахте от Бойко Борисов в Неделя, 18 юли 2021 г.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега