Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

ГЕРБ отвори открита приемна до Часовника

ГЕРБ отвори открита приемна до Часовника

Водачът на листата на ГЕРБ-Бургас Ивелина Василева, областният лидер Димитър Бойчев и останалите кандидати за народни представители символично дадоха старт на кампанията с откриването на приемна на партията. По традиция тя е разположена до един от символите на морския град – Часовника.

Водачът на листата на ГЕРБ-Бургас Ивелина Василева,областният лидер Димитър Бойчев и останалите кандидати за народни представителисимволично дадоха старт на кампанията с откриването на приемна на партията. Потрадиция тя е разположена до един от символите на морския град – Часовника.

Пред представители на медиите и жителите на града бяха представени акценти отрегионалната програма за област Бургас 2014-2018 г. 

"ГЕРБ продължава с усилията си, във всички нива на властта, да бъде в подкрепа на гражданите. Ние имаме ясни политики, ясни цели, които възнамеряваме да реализираме в национален мащаб. Те са заложени в националната програма. Ние не надуваме балони, не смятаме че трябва да бъде обещавано на хората, нещо което е недостижимо. Както винаги сме реалисти. Даваме конкретни и ясни обещания, които се ангажираме да постигнем и носим ясната отговорност за това", коментира водачът на листата Ивелина Василева.

По думите ѝ в регионалната програма, която са разработили, основните акценти са свързани с инфраструктура, енергийна ефективност -  100% безвъзмездно финансиране на проекти за саниране,  развитие на всички форми на туризъм, реформиране на сектор "здравеопазване" и т.н.

"Нашето самочувствие по отношение на способностите ни да управляваме разумно и ефективно, ни дава увереност, че не само ще отпушим спрените европейски програми, а и максимално бързо ще стартираме тези от новия програмен период, през който държавата ни ще разполага с 32 млн. лева. Специалният акцент в програмата ни е свързан с политиката ни за подобряване на демографската картина в страната, със стимулиране на тридетния модел, с подпомагане на отговорното родителство. В регионалната програма имаме набелязани много други точки, важни за развитието на областта", допълни Василева.

Запитана колко представители на ГЕРБ - Бургас ще има в новия парламент, тя посочи поне 7. "Както винаги смятаме, че имаме силен отбор. Разчитаме на опита и на местното представителство. Смятаме, че имаме възможностите да имаме поне 7 мандата - толкова, колкото имахме и в 42-рото НС от Втори многомандатен избирателен район", завърши Василева.

Кампанията с откриването на приемна на партията продължи с изненада, а именно специално изработеният пъзелна бургаски регион. Инициативата с атрактивната игра се провежда за втори път,след като по време на кампанията за Европейски избори през май месец се радвашена огромен интерес.

Всеки ден на шатрата доЧасовника, до края на предизборната кампания, гражданите ще могат да се срещнатс кандидатите за народни представители и общинските съветници от ГЕРБ-Бургас.Жителите на морския град ще могат да получат рекламни материали и да научатповече за приоритетите, залегнали внационалната и регионална предизборна програма.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега