Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Голям пожар над "Ханска шатра" в Слънчев бряг. Движението в района е затруднено

Голям пожар над "Ханска шатра" в Слънчев бряг. Движението в района е затруднено

Малко след 14 часа днес в Районно управление – Несебър е получено съобщение за възникнал пожар в гориста местност, разположена край «Ханска шатра». По първоначални данни огънят обхванал голяма площ от сухи треви и храсти.

Малко след 14 часа днес в Районно управление – Несебър е полученосъобщение за възникнал пожар в гориста местност, разположена край «Ханскашатра». По първоначални данни огънят обхванал голяма площ от сухи треви ихрасти.

Към мястото на инцидента се отправили два противопожарни автомобила сшестима огнеборци, но впоследствие са изпратени още 4 противопожарни екипи от Несебър,Бургас и Поморие.Действията на пожарникарите по локализиране на огъня са затруднении отвисоките температури и поривите на силния вятър.

Пожарът се епрехвърлил към намираща се в близост до «Ханска шатра» конюшна, като еизпепелил три коня и паркиран лек автомобил. Усилията на огнеборците санасочени към неутрализиране възможността пожарът да се прехвърли към сградите накомплекс «Съни Бийч Хилс», разположени в близост до местопроизшествието.

Съдействие на огнеборците оказват служители от Държавно горско стопанство –Несебър, Община Несебър и доброволчески отряд. Вероятно ще се наложиизползването и на допълнителни сили в случай, че пожарът се разрастне.

Пътният трафик по главен път Бургас – Варна е затруднен поради задимяванена района. Три полицейски автопатрули от Районно управление – Несебърподпомагат водачите на МПС при шофирането им в условията на намалена видимост.От сектор «Пътна полиция» при ОДМВР – Бургас призовават скоростта на движениеда бъде съобразена с усложнената обстановка, като не се предприемат рисковиманеври.           

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега