Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Задържаха петима криминално проявени при спецакция в Камено

Задържаха петима криминално проявени при спецакция в Камено

Специализирана полицейска операция с цел установяване на незаконно пребиваващи лица без гражданска регистрация и извършители на взломни кражби от частни домове е проведена на територията на Община Камено, съобщават от полицията.

Специализиранаполицейска операция с цел установяване на незаконно пребиваващи лица без гражданскарегистрацияи извършителина взломни кражби от частни домове е проведена на територията на Община Камено, съобщават от полицията.

Участвали са служители от„Специализираните полицейски сили” при ОДМВР – Бургас и Районно управление –Камено. Проверени са над 50 частни домове и близо 100 души.Не са констатиранинарушения на Закона за гражданската регистрация.

В резултат наполицейските действия за срок от едно денонощие са задържани криминалнопроявените и осъждани: Б.Б., 28-годишен, С.С., 61-годишен, М.В., 23-годишен,З.Ч., 43-годишен и В.В., 17-годишен, всички от Камено. Разкрита и документиранае взломна кражба от частен дом в Камено, при която е отнет бензинов моторентрион за рязане на дърва. Констатирано е, че извършител на кражбата екриминално проявения Р.С., 43-годишен от Камено, който върнал откраднатияверижен трион. Открити са и други вещи - обект на кражби от други досъдебнипроизводства.

Разкрита е кражбата насумата от 1 170 лв., осъществена на 24.07.т.г. от частен дом в Камено,обитаван от 84-годишен мъж, осъществена чрез отключване навходната врата с ключ – това са: 34-годишната С.В. и 10-годишнатай дъщеря, и двете от Камено. Откраднатите пари са намерени и върнати насобственика срещу разписка.Приоперацията е установена извършителката на кражбата на чифт златни обеци,осъществена на 26.07.т.г. от хотелска стая в Свети влас - това е: 22-годишнатаМ.Р. от Камено, от която са иззети откраднатите накити.         

При извършенитепроверки:

-в дома на 54-годишния Т.П. от с. Братово са намерени и иззети 20 кутии сцигари, без акцизен бандерол /общо 400 къса/, които са предадени с протокол задоброволно предаване. 

-в магазин за хранителни стоки, стопанисван от 28-годишната И.П. от Камено санамерени и иззети 6 кутии / общо 117 къса/, без акцизен бандерол.           

Образувани са три бързи полицейскипроизводства за шофиране след употреба на алкохолсрещу:

- 28-годишния Д.И. от Стралджа, който управлявал л.а. «СеатАлхамбра», с ямболска регистрация, след употреба на алкохол с концентрация - 1.41 промила;        

- 51-годишния И.С. от с. Полски извор, общ. Камено, койтоуправлявал л.а. «Рено 19», с бургаска регистрация, след употреба на алкохол сконцентрация - 1.82 промила;        

- 43-годишнияТ.Д. от Камено, който управлявал л.а. «Опел Корса», с бургаска регистрация, след употреба на алкохол с концентрация - 1.62 промила.

Образувано е и наказателно производство срещу 35-годишния А.М. от Камено /неправоспособен водач/ за това, че управлявал лек автомобил «Дайхатцу», с бургаска регистрация, в едногодишния срок отнаказването му административен ред за същото нарушение /наказателното постановление на Районно управление –Камено е влязло в сила от 22.08.2014 г./  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега