Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

И Интерпол търси изчезналото момиче от Перник

И Интерпол търси изчезналото момиче от Перник

18-годишната Мирослава Николова от Перник е обявена за издирване чрез всички съществуващи информационни системи – Шенген, Интерпол и т. н., обяви днес директорът на ОДМВР-Перник комисар Валентин Димитров. Момичето е изчезнало в понеделник вечерта миналата седмица.

18-годишната Мирослава Николова от Перник е обявена за издирване чрез всички съществуващи информационни системи – Шенген, Интерпол и т. н., обяви днес директорът на ОДМВР-Перник комисар Валентин Димитров. Момичето е изчезнало в понеделник вечерта миналата седмица.

По думите на комисар Димитров до момента с Мирослава не е осъществявана никаква връзка, а полицията не е съобщавала никаква информация за инцидента по-рано, за да не се навреди на живота ѝ. Мирослава Николова е състезателка по таекуондо. На 7 ноември била на тренировка и си тръгнала след 20,00 ч., но не се прибрала вкъщи. След 22,00 ч. сестра ѝ съобщила в полицията за изчезналата Мирослава.  

Вече седмица органите на реда работели обаче по различни версии, като не е изключено и момичето да е изведено извън територията на страната, въпреки че направените досега проверки са показали, че не е напуснала България през който и да било от граничните пунктове. "Активно се работи по случая", посочи комисар Димитров.

Още миналия понеделник в издирването се е включила и ГДБОП.Комисар Валентин Димитров опроверга слуховете за изнасилено момиче, намерено голо до стадион „Миньор”, до който е и тренировъчната зала на таекуондистите. Няма такъв инцидент в Перник, проверени са местната болница, и лечебниците в София и Кюстендил, обясни полицейският шеф.

Говорителят на полицията в Перник Венцислав Алексов също отрече вчера версията за наследство. По думите му се работи по всички варианти - от доброволно напускане на дома до отвличане. Искам да подчертая, че досега няма събрани данни момичето да е отвлечено, обясни той пред bTV в предаването "Тази сутрин".

Треньорът на Мирослава - Иво Иванов, разказа пред медията, че половин час след края на тренировките му се обадила сестра й. Тя му казала, че Мирослава й звъннала по телефона, че е отвлечена. "На мен ми стана чудно, защото няма показатели да я отвлекат. Нито е богата, нито нещо друго. Реших, че е тийнейджърска шега. Но се оказа, че е друго", коментира Иванов. 

Мирослава тренира бойни изкуства от 13 години. Тя има черен спортен колан и скоро е трябвало да се явява на изпит за първи дан.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега