Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Имунологът проф. Андрей Чорбанов е приет в болница с Covid-19?

Имунологът проф. Андрей Чорбанов е приет в болница с Covid-19?

Ръководителят на лабораторията по експериментална имунология към института е в болница от петък, като състоянието му е средно към тежко. Скенерът на белия му дроб показвал сериозни резултати и двойна бронхопневмония.

Проф. Андрей Чорбанов от БАН е приет в болница с COVID, това съобщи днес "24 часа", позовавайки се на информация от личния фейсбук профил на математика Петър Велков. Освен това от изданието твърдят, че имат информация и от свои източници. "Ръководителят на лабораторията по експериментална имунология към института е в болница от петък, като състоянието му е средно към тежко. Скенерът на белия му дроб показвал сериозни резултати и двойна бронхопневмония."

Последното медийно участие на Чорбанов беше миналия понеделник като гост в bTV. През изминалата седмица обаче той участвал в събития на политическата партия "Има такъв народ" на Слави Трифонов, от която се кандидатира за народен представител, казва още Велков.

Близки до професора обаче съобщиха в социалната мрежа, че той е в болница, но не заради ковид. Причината е, че е "бил на ски и се е простудил, от което е направил плеврален излив", коментира Ралица Стоянова. 

Тази глупост ,която днес беше подхваната от всички медии,които копираха някакъв пост от стената на един индивид,който...

Публикувахте от Ралица Стоянова в Неделя, 21 март 2021 г.
От УМБАЛ "Света Анна"  в столицата, където е настанен професорът излязоха с позиция, която гласи че той е диагностициран с Covid-19, както и че информацията се разпространява с негово съгласие. Прилагаме скрийншот на изявление на ПР-а на лечебното заведение в официалната група на болницата във Фейсбук. 


Новината е обновена в 15:30ч. на 22.03.2021
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега