Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Инж. Петър Кънев: Подаваме ръка на всички, които могат да помогнат да има правителство

Инж. Петър Кънев: Подаваме ръка на всички, които могат да помогнат да има правителство

От БСП закриха кампанията си в Бургас, пускайки на свобода 33 бели гълъба

„БСП за България“ официално закри днес предизборната си кампания в Бургас. Водачът на листата в морския град инж. Петър Кънев изрази надежда, че след вотът в неделя ще може да бъде съставено работещо правителство, което да изведе страната от здравната и икономическа кризи. При среща с медиите, Кънев и компания изненадаха журналистите със символичен жест, пускайки на свобода 33 бели гълъба, предаде репортер на PoligrafF.net. Събитието се проведе на едно от знаковите за града места – терасата до Културен център Морско казино.

„Приготвили сме нещо много символично – след малко ние, кандидатите за народни представители от нашата листа, заедно със симпатизанти, колеги и приятели ще пуснем 33 гълъба. Чисто знаково, чисто символично“, коментира Кънев. 

„БСП вече няколко месеца се държи изключително коректно, балансирано и колегиално. Искаме с гълъбите да демонстрираме, че ние, при преговорите за правителство и в самия ден за гласуване, ще се държим изключително коректно и балансирано. Подаваме ръка към всички, които могат да помогнат да има правителство, да има стабилитет. И най-накрая да се успокои обстановката. Да спре боричкането, поне за известно време, защото ни чакат тежки зимни месеци с няколко кризи“, каза още водачът на листата на БСП в Бургас. 

След Кънев, думата взе и вторият в листата Станимир Баев, зам.-директор на Математическата гимназия. „Моите очаквания за изборите са положителни. Очаквам добър резултат за БСП. Надявам се, че следващият парламент ще внесе спокойствие в обществото и ще успеем да излезем от кризите“, каза Баев. 

„Закриваме кампанията, но ние продължаваме борбата си. Смятам, че екипът на БСП ще направи консултации, за да могат здравните и икономически кризи да бъдат спрени в един момент със създаване на правителство“, сподели от своя четвъртият в листата Йордан Петков, който е председател на Общинския съвет на БСП в Созопол. 

„Призоваваме всички, най-вече младите хора: Гласувайте! Гласувайте, защото всеки един глас има значение“, каза от своя страна Христина Славова, която е от гражданската квота и е №5 в листата. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега