Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Йорданка Ананиева награди автора на логото на новата IT гимназия

Йорданка Ананиева награди автора на логото на новата IT гимназия

Проектът на Димитър Лазаров представлява плетеница, в която основни елементи са цифрите 0 и 1.

Зам.-кметът на Бургас Йорданка Ананиева връчи наградата на победителя в конкурса за лого на новото Училище по компютърни технологии Димитър Лазаров. Награди получиха и класиралите се на второ и трето място в конкурса Абуди Жабас и Диляна Иванова. На срещата не успя да присъства Диляна Иванова, която живее в друг град.

Проектът на Димитър Лазаров представлява плетеница, в която основни елементи са цифрите 0 и 1. Те олицетворяват безкрайните комбинации, чрез които се съставят кодовете и софтуерните програми.

Професионалната гимназия за компютърно програмиране и иновации е най-новото училище в страната, което ще отвори врати през новата учебна 2018/2019 година. Училището ще бъде с интензивно изучаване на английски и немски език и ще подготвя специалисти в професионално направление "Компютърни науки", професия "Програмист", специалности "Програмно осигуряване" и "Приложен програмист" със срок на обучение 5 години с прием след завършен седми клас.

Учениците и от двете професионални направления ще изучават всички съвременни програмни езици Java, C, C++, JavaScript, "NET". Бъдещите специалисти ще се учат как да правят софтуерни разработки, ще усвояват тънкости в с сфери като уеб дизайн, технология на програмирането, системи за управление на бази данни, интернет програмиране. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега