Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Родители ще броят от 45 до 130 лева за ученическо общежитие в новата IT гимназия

Родители ще броят от 45 до 130 лева за ученическо общежитие в новата IT гимназия

Цените бяха входирани за приемане от Общински съвет от зам.-кмета на Бургас - Йорданка Ананиева.

Родители ще броят от 45 до 130 лева за ученическо общежитие в новата IT гимназия. С 50% намаление ще се ползват децата от социално слаби семейства. Цените бяха входирани за приемане от Общински съвет от зам.-кмета на Бургас - Йорданка Ананиева.

Общежитието на Професионалната гимназия по компютърно програмиране и иновации за учебната 2018/2019 година разполага с 28 стаи, от които 12 единични стаи, 5 стаи с 2 легла, 2 стаи с 3 легла, 2 стаи за хора с увреждания, 1 апартамент, обща кухня – 2 бр., перално помещение – 2 бр., стая за самоподготовка – 2 бр. и общ леглови капацитет 34 легла. Стаите са разположени на втори и трети етаж на общежитието. За следващата учебна година предстои да бъдат ремонтирани първи и четвърти етаж.

Настанените в общежитието ученици ще използват общите помещения – кухня, перално помещение и стая за самоподготовка, безплатно. За единична стая ще плащат по 60 лева, за двойна - по 50 лева на човек, а за тройна - по 45 лева на глава месечно. Наемът на апартамента ще бъде 130 лева месечно. Събраните средства пък ще бъдат предоставени на самата гимназия, вместо да влизат в общинския бюджет, гласи докладната на Ананиева.

Припомняме Ви, че новата IT гимназия отваря врати на 1-ви септември. В дните до официалния старт на учебната година възпитаниците ще имат възможността да се адаптират към новата учебна среда, да се запознаят с правилата за работа в дигиталната среда, както и да участват в първите си обучителни часове по английски език, математика и програмиране. Това ще даде възможност на учителите да определят нивото на владеене на английски език и информатика, за да бъдат оформени групите за обучение.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега