Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Искат по-тежка присъда за дрогиран шофьор, помел бременна жена и приятеля ѝ на АМ „Тракия“

Искат по-тежка присъда за дрогиран шофьор, помел бременна жена и приятеля ѝ на АМ „Тракия“

Инициатор е Доротея Минчева, която е сестра на Ивайло Минчев, който в края на май 2018 г., заедно с бременната си съпруга губи живота си на АМ „Тракия“, след като автомобилът им е пометен от ТИР

Подписка за всеобщо недоволство срещу съдебната система набира скорост в интернет пространството. Инициатор е Доротея Минчева, която е сестра на Ивайло Минчев, който в края на май 2018 г., заедно с бременната си съпруга губи живота си на АМ „Тракия“, след като автомобилът им е пометен от ТИР. Водачът на ТИР-а е с положителна проба за наркотични вещества. Тази седмица от ВКС решиха да намалят присъдата на виновника на 4 г. и 8 месеца, което предизвика вълна от недоволство. Именно това е мотивът на Доротея Минчева да се обърне към всички граждани с молба за справедливост, не само за нейните близки, но и за всички подобни инциденти на пътя. 

"На 28.05.2018 година ТИР навлиза в насрещното платно на автомагистрала Тракия и помита кола. Това е колата, с която пътуват Ивайло Минчев, моят брат и Северина Коралска, неговата приятелка, която беше бременна в 7 месец. Водачът на ТИР-а, причинител и виновен за катастрофата е с положителна проба за наркотични вещества.Почти 3 години по-късно (Вчера, на 24.03.2021г) ВКС окончателно НАМАЛИ присъдата на виновника на 4 г и 8 месеца. Присъда, за 2 отнети живота и 1 на неродено дете.

Моят призив към всички граждани е да подкрепят тази подписка и да ми помогнат да изразя чрез нея всеобщото недоволството от съдебната система, която за пореден път доказа, че жали, този който не спазва законите в държавата ни. И също така моля всички вас да ме подкрепите в желанието ми да търся някаква справедливост, не само за моето семейство, но и за всички, които са загубили свои близки в подобни инциденти на пътя.Вярвам, че ако обединим сили можем да променим нещо.Молбата ми е към всички вас  да подпишете петицията за по-тежка присъда за виновника за смъртта на Ивайло Минчев и Северина Коралска", пише още Доротея Минчева.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега