Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Иван Алексиев откри предизборната кампания на ПП ГЕРБ в Поморие

Иван Алексиев откри предизборната кампания на ПП ГЕРБ в Поморие

Кметът на Поморие през мандат 2011-2015 и кандидат от ГЕРБ Иван Алексиев официално откри предизборната кампания в Поморие. Пред многобройната публика, в залата на читалище „Просвета 1888”, беше представен кратък филм за развитието на Поморие през последните четири години.

Кметътна Поморие през мандат 2011-2015 и кандидат от ГЕРБ Иван Алексиев официалнооткри предизборната кампания в Поморие. Пред многобройната публика, в залата начиталище „Просвета 1888”, беше представен кратък филм за развитието на Помориепрез последните четири години.

„Това е нашето Поморие, прекрасният ни град,който ние заедно градим ден след ден, всеки ден, в продължение на години. Благодаряна всички вас, защото най-ценното в един град са хората, а хората - това стевие. Поморийци сме прекрасни хора и благодарение на Вашето доверие, подкрепа и търпение,ние успяхме да постигнем резултатите, които вече са факт. Преди четири годинисе изправих пред вас с моите колеги от общинския съвет и всичко това, което тогавапоехме като ангажимент, днес е пред вас – реално и видимо. Сега, а не утре, еважно да градим нашия живот - ден след ден, не само за нас, а за нашитеродители и за нашите деца”, призова Иван Алексиев и официално представи всички21 кандидати за общински съветници и кметове на кметства от ПП ГЕРБ Поморие.

„Гордеясе с кмета и с общинските съветници в Поморие. Горд съм с това, че само за единмандат Иван Алексиев се превърна в един от най-успешните кметове на ПП ГЕРБ.Убеден съм в добрите резултати на нашите кандидати и ви уверявам, че те ще иматпълната ни подкрепа, за да реализират и следващата си управленска програма”, казаобластният координатор за Бургас и народен представител от ГЕРБ Димитър Бойчев,който беше сред официалните гости на събитието.  

Кампаниятав Поморие беше открита с впечатляващ спектакъл „Силата на България” на танцоватрупа „Майсторите на танца”. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега