Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Иван Алексиев се срещна с представители на руската общност

Иван Алексиев се срещна с представители на руската общност

По инициатива на представители на руската общност в Поморие, днес в заседателната зала на Общината се състоя среща между кмета Иван Алексиев и руски жители на Поморие. Присъстващите изразиха положително мнение за развитието на Поморие през последните години и изложиха пред кмета своите препоръки и идеи за подобрения в инфраструктурата и транспортната схема в града.

По инициатива напредставители на руската общност в Поморие, днес в заседателната зала наОбщината се състоя среща между кмета Иван Алексиев и руски жители на Поморие.Присъстващите изразихаположително мнение за развитието на Поморие през последните години и изложихапред кмета своите препоръки и идеи за подобрения в инфраструктурата итранспортната схема в града.

Един от основните проблемисе оказа липсата на достатъчно информация за отговорни експертни лица иинституции, към които да сигнализират при нередности, свързани с екологията иподдържането на плажната ивица.

„Като жители на Поморие,руската  общност е важна част от градани, а един от основните приоритети на Общината е гражданите да бъдат чути и даима условия за открит диалог. Доброто сътрудничество между нас ще подобри несамо средата на живот, но ще помогне в развитието на културните и приятелскиотношения между двата народа”, каза кметът Алексиев.

Присъстващите на срещатасе включиха в анкетно проучване, като част от проекта на Община Поморие„Разработване на методика за наблюдение и оценка на интеграционния процес вБургаски регион с цел подобряване на мерките за интеграция”, чиято цел е извличанена информация за общественото мнение, нагласи и идеи за приобщаващи инициативи.  

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега