Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Избраха Мис "Дебела и красива" в Израел

Избраха Мис "Дебела и красива" в Израел

В Израел се проведе традиционният конкурс „Дебела и красива”, пише "EkipNews". В тазгодишната надпревара участваха 21 състезателки с тегло от 80 до над 120 кг.

В Израел се проведе традиционният конкурс „Дебела и красива”, пише "EkipNews".  В тазгодишната надпревара участваха 21 състезателки с тегло от 80 до над 120 кг.

Внушителните "манекенки" дефилираха в два тура. Първо дамите се показаха с всекидневни облекла, а след това разходиха по подиума и  вечерни рокли,  като успяха да докажат, че килограмите и размерът на дрехите не са в пряка зависимост с красотата.

Победителка стана самотната  23-годишна студентка Таня Виеман, която тежи 90 кг и е от израелския град Ашдод. Тя получи за награда диамантен пръстен, едногодишен договор с козметична компания и пътуване в чужбина.

„Не е нужно непременно да си слаба, за да си красива жена. Бъдете красиви вътрешно и обичайте себе си”, сподели  победителката пред присъстващите.

Тазгодишното 15-о издание на конкурса се радва на по-голям успех. Участничките са от всички краища на Израел и никоя от тях не се притеснява да хапне парче торта, преди да излезе на подиума.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега