Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Измамник изработи глухоняма жена - обеща й любов в Турция, а вместо това я обра

Измамник изработи глухоняма жена - обеща й любов в Турция, а вместо това я обра

Измамникът я оставил насред пътя за Турция сама и без пари.

25-годишна бургазлийка стана жертва на класическа схема - след запознанство в интернет, мъж й обеща любов и семейство зад граница, но вместо това я обра до шушка. Полицията обаче успя да го задържи.

Всичко започнало, когато младата жена, която е глухоняма, се запознала с 30-годишен пловдивчанин във Facebook. В продължение на няколко месеца двамата си писали и водели видеоразговори в интернет.

През ноември решили да се срещнат и на живо. Уговорили си среща на 6-ти. Пловдивчанинът пристигнал в апартамента на младата бургазлийка в ж.к. "Меден рудник", заедно с двете си деца. След като поговорили малко, интернет любимият предложил на 25-годишното момиче заедно да заминат за Турция, на гости на семейството му.

Нещо повече, той предложил да си купят жилище и да заживеят заедно там. За целта бургазлийката изтеглила от банката 15 000 лева, която добавила към спестените си в дома 15 000 лв. Част от парите били наследство от починалите й родители, а друга част – парични помощи от ТЕЛК за това, че е глухоняма.

Жената взела всичките си пари и заедно с 30-годишния мъж и децата му се качили в колата и потеглили за Турция. В село Крушевец той спрял и помолил бургазлийката да купи цигари от крайпътен магазин. Щом слязла от колата, пловдивчанинът дал газ и потеглил към Малко Търново.

Измамената бургазлийка махала след колата, но тя така и не спряла. Без да има друг избор, младото момиче потърсило съдействие от полицията. Малко по-късно пловдивчанинът бил обявен за общодържавно издирване.

На 19-и ноември той бил задържан на ГКПП - Малко Търново, при влизане в България от Турция, след което конвоиран до Районно управление - Созопол, където направил пълни самопризнания. Заявил и че ще върне присвоените спестявания на 25-годишната жена.

Работата по случая продължава от служители на Районно управление – Созопол.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега