Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Изненади в листата на ГЕРБ, от партията очакват категорична победа в Бургаско

Изненади в листата на ГЕРБ, от партията очакват категорична победа в Бургаско

Областният координатор на ГЕРБ Димитър Бойчев и Жечо Станков официално входираха листата на партията за предстоящите парламентарни избори

Областният координатор на ГЕРБ Димитър Бойчев и Жечо Станков официално входираха листата на партията за предстоящите парламентарни избори на 14-ти ноември. Очаквано, водач за трети пореден път е Любен Дилов, следван от Жечо Станков, Деница Николова, Галя Желязкова, Веселин Пренеров и други. Изненадващо в листата не фигурира Бойчев, който обясни пред журналисти, че решението затова е лично негово, предаде репортер на PoligrafF.net.

Общо в списъка фигурират 14 нови имена. Бойчев сподели също, че очаква ГЕРБ да запише убедителна победа в Бургаска област, като изрази надежда, че ще изпратят петима депутати в следващия Парламент. „Първо искам да благодаря на цялата бургаска структура за най-многото преференции, които получих. Решението ми е лично, бих казал, че е добре обмислено. Има достатъчно други предложения, регистрирахме пълна листа“, коментира Бойчев и допълни: „Винаги сме водили позитивна кампания. Надявам се хората да осъзнаят какво се случва в държавата. Много криза са пред нас, мисля, че хората осъзнаха в каква спирала се завъртяхме – икономическа несигурност, политическа несигурност, инфлацията расте. Виждаме каква е разликата между нашето управление и това, което е в момента“. 

На въпрос какво представяне очаква на изборите, Бойчев отговори така: „Очаквам хората да са осъзнали каква е ситуацията и на основа на това осъзнаване очаквам да имаме по-добър резултат. Партия ГЕРБ може да носи отговорност“.

След него думата взе и Жечо Станков. „Регистрирахме една изключително балансирана листа. Както винаги сме казвали: Това е отборът на Бургас. В листата има 14 нови лица. Важно е да отбележим, че отборът е добре ситуиран: има икономисти, инженери, доктори – хора, които да защитават интереса на Бургас и региона. Кампанията ни ще бъде позитивна, насочена към гражданите, безнеса и общините, защото в момента те имат огромна нужда от помощ, на фона на тази галопираща инфлация. Ние сме отбор от можещи, образовани хора, с опит, от които държавата има нужда. Сега е моментът гражданите да ни гласуват доверие. На базата на това доверие ще стане ясно дали ще сме начело на държавата, или ще бъдем градивна опозиция“. Станков е категоричен, че България има нужда от правителство. „На всяка цена трябва да се състави правителство. Това ще бъде в полза на държавата и гражданите“. 

Димитър Бойчев добави, че очаква категорична победа на изборите. „Със сигурност представянето ни ще бъде по-добро. Очакваме категорично първо място в бургаския регион“. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега