Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Изпращаме седмица със студено време, предстои затопляне

Изпращаме седмица със студено време, предстои затопляне

Денят ще е облачен, но сняг ще превали в планините и около масивите в западната половина на страната. Количествата ще са незначителни, без натрупване на снежна покривка

В последния ден на седмицата над страната ще премине нестабилен студен фронт, съобщи NOVA. Усещането ще е за зимно време, не толкова заради ниски температури, колкото заради студения вятър и снеговалежите в някои райони. Денят ще е облачен, но сняг ще превали в планините и около масивите в западната половина на страната. Количествата ще са незначителни, без натрупване на снежна покривка. Ще е ветровито, като в планините поривите ще са силни. Температурите следобед ще са от 3 до 8 градуса, в планините – от минус 3 до минус 8.

В дните около средата на февруари времето ще се задържи без валежи и с повече слънце. Температурите сутрин ще са около и малко под нулата, в тихите дни с мъгли в някои котловини, низини и покрай големите водоеми. През деня термометрите ще се колебаят от 3 до 8-9 градуса. Кулминацията на това февруарско затопляне ще е в края на работната седмица с температури в някои райони до 10-12 градуса.

В периода 18-20 февруари вероятно ще има нови валежи. Ще премине студен фронт с мощни пориви на северозападен вятър. Валежите няма да са съществени и ще бъдат предимно от дъжд в равнините и сняг по планините.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега