Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

JAY и VIKI с нова дуетна песен /видео/

JAY и VIKI с нова дуетна песен /видео/

Парчето е плод на 7-месечен труд

От няколко дни в мрежата се завъртя новата песен на Вики и Джей - "Сфера", която набързо навъртя хиляди гледания в Youtube. Пред „PoligrafF” талантливата изпълнителна призна, че парчето е плод на 7-месечен труд, зад който стои екип от професионалисти. Тя разкри, че в момента, в който е преслушала бийта за песента е изчистила всякакви колебания. 

"Това е проект, който е замислян от повече от 3 години, като това, което виждате е плод на 7 месеца усилен труд на всички замесени.", сподели Вики. " Мога да кажа как започна моето начало. На лаптопа имахме папка с бийтове, които започнах да преслушвам един по един. Стигнах до този и още щом го чух казах, че това ще бъде моята песен и го искам! Мелодията за припева просто изскочи в главата ми, точно такава каквато я чувате сега. Мислила съм толкова много варианти, но остана първият, така и не се роди нищо по-добро. Текста на припева бях мислила сама, като в последствие Jay направи редакция и остана половината, просто новото предложение отиваше повече на неговия текст".

Относно текста, Jay коментира: "Исках да напиша нещо с по-дълбок смисъл, но исках все пак да запазя моя почерк. Доста пъти редактирах текста, но в край на сметка направих така, че да няма компромис откъм техника за рими, флоу и изпълнение и това е резултатът".
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега