Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Нови успехи и отличия за талантливата Паола от Несебър

Нови успехи и отличия за талантливата Паола от Несебър

В номинация „Нова песен“ Паола Йорданова представи премиерно новата си авторска песен „Сън“, с която спечели златото.

В XVII международен конкурс на изкуствата „Радост на брега“ в гр.Созопол, Паола спечели първо място. Със златен медал се окичи 10-годишната певица и от XXI международен детски фестивал „Слънце, радост, красота“, организиран от Община Несебър и ОДК-Несебър.

Преди броени дни, възпитаничката на Мариета Секлемова, се завърна с поредно спечелено 1-во място от Созопол, където участва в XVII международен фестивал-конкурс „Музите“. В деветото издание на международния музикален конкурс „Вярвай, искай, можеш“, след предварителна селекция, солистката на хорова школа „Милка Стоева“ бе допусната до финала, където спечели отново първо място в категория „Поп песен“.

В номинация „Нова песен“ Паола Йорданова представи премиерно новата си авторска песен „Сън“, с която спечели златото. Музиката е дело на виртуозния композитор Светослав Лобошки, а чувствените думи в мелодичния текст подреди талантливия текстописец Иван Тенев. “Сън“ е една вълнуваща с актуалността си творба, която доказва, че най-ценното в живота се плаща с късчета от душата ни. Впечатляващият видеоклип е реализиран в най-добрите традиции на „световното“ екшън кино и с възможностите на съвременната филмова техника от известния режисьор Иван Димитров-Torex и неговия топ екип. Оператор на продукцията е Радослав Гочев.

В клипа участват  известната двойка инфлуенсъри, певци и актьори Кристина Дончева-Криси и Артьом Анатолиевич-Арти. Младото семейство е лице и инициатор на много събития със социални каузи и послания към младите. Любимците на малки и големи безрезервно приеха да са  част и от посланието в клипа на песента „Сън“: „Нека построим чист по детски свят,мирен и вечно млад…“
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега