Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Прешъс Уилсън в Бургас: Нямам търпение да се забавляваме тази вечер

Прешъс Уилсън в Бургас: Нямам търпение да се забавляваме тази вечер

Кметът Николов подари на изпълнителката автентични български пафти на 130 години от странджанския регион и графика от последната изложба на художника Димо Колибаров

Диско кралицата Прешъс Уилсън, която тази вечер ще бъде „черешката на тортата“ в новогодишната програма в центъра на Бургас, призова всички граждани и гости на града да дойдат на площад „Тройката“ тази нощ и да споделят празника заедно. Уилсън, заедно с кмета Димитър Николов, даде кратък брифинг в сградата на Общината и сподели емоциите от визитата си в морския град. 

Световноизвестната изпълнителка си припомни първото си посещение в Бургас през 1979 година, когато е имала концерт на стадион „Черноморец”.„Бяха страхотни години, едно вълшебно време, когато музиката ни движеше света , а ние срещахме усмихнати хора, които танцуваха и пееха песните ни. Сега тази музика отново ни свързва. Благодаря за посрещането и нямам търпение да се забавляваме тази вечер”.

 „Сигурен съм, че бургазлии са много работливи хора, но също така съм убеден, че знаят как да се забавляват. Очаквам тази вечер площада да е препълнен и всички заедно да споделим една незабравима нощ. Купонът ще продължи до късно“, каза от своя страна кметът Николов. 

Музиката на Прешъс Уилсън е повлияла няколко поколения меломани. Тя е работила с групи като Eruption и Boney M, има и успешна солова кариера.

Кметът Николов подари на изпълнителката автентични български пафти на 130 години от странджанския регион и графика от последната изложба на художника Димо Колибаров. Уилсън не се поколеба и побърза да позира с новите си придобивки. 

Началният час на празничния новогодишен концерт е 22.30. Тогава ще започне подгряващ сет на бургаския диджей Simon Keye. В 23.10 часа на сцената ще се качи диско кралицата Прешъс Уилсън. В полунощ ще има празнични фойерверки и ще прозвучи химнът на Република България. След това на сцената ще излезе оркестър „Странджа Бургас“ със солист Жечка Сланинкова. Под звуците на любими народни песни на площада ще се извие традиционното българско хоро.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега