Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Какви са мерките на МВР срещу войната по пътищата

Какви са мерките на МВР срещу войната по пътищата

Що се отнася до автомобилите на Пътна полиция, които ще се включат в движението, Кесяков обясни, че те засега ще са обозначени.

Постоянен полицейски контрол по основните пътни трасета в страната и автомобили на МВР в трафика. Това са част от 13-те мерки срещу войната по пътищата, които МВР обяви преди дни.

Целта не е да се глобяват хората, а да се запазят човешки животи, категоричен е Алекси Кесяков, съветник на служебния министър на вътрешните работи.

Служителите на МВР ще трябва да познават контингента на територията, на която работят, и ще следят за безопасността на движението.

Що се отнася до автомобилите на Пътна полиция, които ще се включат в движението, Кесяков обясни, че те засега ще са обозначени. 

„Целта е ако тръгнете от тук към другия край на България, да не може да минете без да срещнете такъв контролен патрул”, обясни Кесяков.

Ще се извършва контрол и на местата, където се паркират тежкотоварни автомобили. При потегляне ще се проверяват водачите за употреба на алкохол.

Ще се засили и контролът в населени места, в които от години има хора, които шофират без книжки или нерегистрирани превозни средства.

Работна група подготвя мерки за безопасност, които ще бъдат представено на Министерския съвет през септември, каза още Кесяков.

Източник: Nova
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега