Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Какво и къде за Деня на детето в Бургас

Какво и къде за Деня на детето в Бургас

Рисуване на открито, фокуси, изложба, концерт, забавни работилнички, среща с любими герои - това са само част от многото инициативи, организирани по повод Деня на детето в Бургас.

Рисуване на открито, фокуси, изложба, концерт, забавни работилнички, среща с любими герои - това са само част от многото инициативи, организирани по повод Деня на детето в Бургас. Екипът на "PoligrafF" се опита да събере цялата информация за предстоящите събития. 

Бургаските читалища отново ще се включат активно в подготвянето на интересни събития, които да превърнат 1 юни в празничен ден за децата и техните родители. Акцент в програмата е „Изгрев парк фест“. Събитието ще предостави творческо пространство за ревю на школите към читалищата в община Бургас, много забавления, рисунки, добро настроение, за което ще се погрижат изпълнителите от различните вокални, музикални и танцови школи. "Изгрев парк фест" е с начален час 17:00 часа в големия парк на к-с "Изгрев". 


Празнувайте с Малките!На 1 юни от 11:00 часа за първи път пред бургаската публика ще бъдат представени песнички от албума на „Малките“, който включва десет авторски песни, написани от Весела Бонева и Явор Велчев. Всички песнички ще бъдат изпълнени на живо, на Открита сцена – „Охлюва“, от Весела Бонева и Явор Велчев с музикалната подкрепа на Щерион, Асен Хайдутов – Перкуси, като поздрав за децата на Бургас.С подкрепата на Община Бургас. 

,,Цветните фигурки на Лора’’
Арт ателиета в алеите около фонтана до КЦ „Морско казино“ от 17:30 ч. 

Празничен концерт по повод 1 юни – Ден на детето
Представяне на школите от ЦПЛР, БургасОткрита сцена ,,Охлюва“ от 18:30 ч. 

Планетариум
За всички деца, желаещи да посетят Планетариума и да наблюдават галактики, планети и съзвездия, входът на 1 юни в рамките на целия работен ден от 10,30 до 19,00 часа ще бъде свободен. 


Зоопарк БургасЗоопарк Бургас / ZOO Burgas са подготвили специална празнична програма. Тя ще започне в 12:00 и ще включва фокуси, детски игри, сладки награди и още много изненади. За всички деца до 12 години входът ще бъде безплатен. Влизането на децата в зоопарка е разрешено само с придружител. Регионален исторически музей – Бургас

Представяне на албум по православна живопис за деца ‘‘Българските светии‘‘. 17.30 часа. Експозиционен център "Флора Бургас"

Изложбата на детски рисунки „Аз, моят град и морето. В конкурса, организиран от Ротари клуб Бургас - Пиргос, Община Бургас и Центъра за подкрепа и личностно развитие, се включиха 320 деца и ученици на възраст от 6 до 19 години.Изложбата ще остане до 5 юни.


Любимите на децата Мими и Биби ще са на гости в  Mall Galleria Бургас за празника на децата!Начален час: 17:30 часа. Любимите на децата Мими и Биби ще забавляват най-малките сред нас и техните родители с много танци, караоке, игри и забавления! Водещи са Тоци и Олег - двама приятели, които говорят езика на децата и знаят как да провокират най-широките детски усмивки и най-голямата радост! Ще имаме много изненади и подаръци, вкусотии за хапване и пийване, ще е пъстро, шарено и много красиво!Да празнуваме децата - Маргаритка Парти шоу! Фен среща! ВХОД СВОБОДЕН - НЕОБХОДИМО Е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАПИСВАНЕЗА ДА СЕ ЗАПИШЕТЕ КЛИКНЕТЕ ТУК! 

Регионална библиотека „Пейо К. Яворов“
Изложбата на творби, създадени от възпитаници на СОУ „Константин Петканов“ във фоайето на библиотеката, етаж 2 , по повод Международния ден на детето. Участват картини, създадени в часовете по специалност „Графичен дизайн“ на учениците от 8,9 и 10 клас. Включени са рисунки, работни задачи, етюди. Акцентът на изложбата са графични творби, изпълнени в техники на повърхностен, висок и дълбок печат.16.00 ч. Компютърна зала. Мастер клас за блогъри с Надежда Кузменко Културен дом НХК

Концерт на абитуриентите на НУМСИ „Проф. Панчо Владигеров“
Зрителна зала „Точно Русев“Начало: 19:00 ч. 

Авиомузей Бургас
Начало: 11:00 ч – Рисуване, моделиране и изработване на самолети от многообразни материали.
16:00 ч. - парти с ефекти с машина за сапунени балони,
16:30 – Шоу с фокуси
17:30 ч. - творческа работилница на RossieCreatievartdesign.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега