Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Какво ли ще се случи "На тъмно" по време на Spirit-a?

Сцената отново с атрактивна програма
Какво ли ще се случи "На тъмно" по време на Spirit-a?

Трета поредна година веригата „На тъмно" е подготвила незабравими моменти за посетителите на най-големия музикален фестивал в България - Spirit of Burgas.

Трета поредна година веригата „На тъмно" е подготвила незабравими моменти за посетителите на най-големия музикален фестивал в България - Spirit of Burgas. "И тази година сме се постарали да съберем едни от най-добрите изпълнители на българската сцена и съм убеден, че в „На тъмно" зоната ще се случи един от най-бурните купони на фестивала" - твърди Ник Тодоров - организатор и собственик на веригата.

Още на 12 август 2011 „На тъмно" сцената ще взриви настроението с купонджиите от Обратен ефект, 7EDEM и Млък. Преди тях същия ден ще забият Bright Sight и бургазлиите Bee in the Bonet. Краят на вечерта отново е отреден на диджеите от ZION LION.

Техния REGGAE EXPERIENCE ще сложи финалния акорд и на трите фестивални дни на „На тъмно" сцената. Втората вечер е отредена за хедлайнерите The Pomorians, подгряти подобаващо от La Muchedumbre (feat. 4efo The Machine), FRONTERO, MAZUT и ROCCO E Freddy.

За последната фестивална вечер (13 август) „На тъмно" и рок дамата на българската музика - Милена - са подготвили незабравимо преживяване за всички. Шоуто ще бъде подплатено подобаващо и от алтърнатив бандитите Macrophone, както и от Viperfish и No Values.

Освен традиционната сцена, организаторите от „На тъмно" са се постарали да осигурят на феновете добър звук и осветление, фен зона и атрактивна шатра с изненади и най-новите продукти и идеи на „На тъмно".

„На тъмно" сцената се реализира и с подкрепата на Beck's - немска марка бира номер едно в света. И тази година брандът партнира на най-големия летен фестивал в България и прави възможни участията на най-добрите български и чужди групи. Подробности за артистите и за „На тъмно" в зоната на фестивала.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега