Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Първи турнир по плажен тенис се играе в Бургас

Първи турнир по плажен тенис се играе в Бургас

Днес на Централния плаж в Бургас за първи път ще се проведе турнир по плажен тенис. Всеки желаещ, може да се запише за участие, тъй като няма възрастови ограничения.

Днес на Централния плаж в Бургас за първи път ще се проведе турнир по плажен тенис. Той е 5-ти поред от веригата "Девин плажен тенис". Всеки желаещ, може да се запише за участие, тъй като няма възрастови ограничения. Записването ще става на място в деня на провеждането от 09.30 часа.

Правилата на плажния тенис са прости: играе се по двойки на два специално изградени корта, където мрежата е с височина 1.70 м. При разиграване топката се удря само във въздуха без да докосва пясъка, а резултатът се брои, както в тениса на корт. Специално за турнира в Бургас са поканени най-добрите български състезатели в тозиспорт - Катина Симеонова и Лазарина Стефанова, които са в топ 100 на международната ранглиста, както и Росен Ненчев, спечелил международния турнир в Албена и финалист от шампионата на Австрия. 

Организаторите от Българска федерация по тенис, Община Бургас и "Девин" АД ще предоставят пособия за игра на желаещите да вземат участие в проявата. Ще се играе през целия ден, а след края на срещата ще бъде и официалното награждаване. От няколко години плажният тенис е безспорен хит по крайбрежните ивици на Европа, Австралия и Америка.

Атрактивният спорт е с разнообразен международен календар, вкойто са включени състезания, провеждани в повече от 30 страни. От миналата година в България плажният тенис е в подем, като само за този сезон са предвидени повече от 10 прояви из цялата страна.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега