Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Кампанията за безопасно сърфиране в нета влиза в още три бургаски училища

Кампанията за безопасно сърфиране в нета влиза в още три бургаски училища

Кампанията за безопасно сърфиране в интернет продължава и тази учебна година.

Кампанията за безопасно сърфиране в интернет продължава и тази учебна година. Досега тя обхвана учениците от ОУ "Братя Миладинови", ОУ "Найден Геров", СОУ "Петко Росен" и СОУ "Константин Петканов". Този месец в нея ще бъдат включени още три учебни заведения, информират от пресцентъра на Общината.

На 10-ти май децата от V и VІ класове на училищата в к-с "Славейков" - СУ "Епископ Константин Преславски", СУ "Димчо Дебелянов" и ОУ "Антон Страшимиров" ще бъдат запознати с инициативата, както и с рисковете, които крие глобалната виртуална мрежа, към кого да се обърнат, ако станат обект на агресия или неприлични предложения и как да се предпазят.

Лектори този път ще бъдат говорителят на ОДМВР - Бургас Цветелина Рандева и компютърният програмист Пламен Шкодров. Те ще информират учениците за заплахите и изнудването в социалните мрежи и чат приложенията, както и измамите с лични данни при използване на сайтове за пазаруване.

На следващия ден /11 май/ в спортна зала "Младост" ще се проведе практическото обучение, което ще бъде водено от Георги Деведжиев от Adventure team. Неговата цел е под формата на игри и състезания децата да забравят за известно време своите телефони, таблети и социални мрежи и да се върнат към реалните игри и забавления с връстниците си.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега