Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Кандидат-депутати от КБ дариха средства за нови екипи на спортен клуб по плуване "Метропол&quot

Кандидат-депутати от КБ дариха средства за нови екипи на спортен клуб по плуване "Метропол&quot

Кандидатите за народни представители от листата на Коалиция за България в Бургас Христо Монов и Павел Маринов направиха парично дарение за нови екипи на Спортен клуб по плуване „Метропол”.

Кандидатите за народни представители от листата на Коалиция за България в Бургас Христо Монов и Павел Маринов направиха парично дарение за нови екипи на Спортен клуб по плуване „Метропол”.

Двамата кандидат - депутати се срещнаха с треньорът на младите спортисти Хариета Гарибян и с родители, с които коментираха развитието на детския спорт и състоянието на базата за плувни спортове в града и региона. Гарибян и екипът й обучават 90 души, сред които има редица шампиони от регионални и национални състезания. Монов подчерта, че Коалиция за България подкрепя развитието на спорта в ранна детска възраст и подчерта необходимостта от повече средства за развитие на спортната база в страната.

„Децата трябва да са ангажирани със спорт по избор, а не да са на улицата. В приетата преди пет години „Стратегия за детето 2008 - 2018г.” беше предвидено на 3000 деца да бъде изграден по един спортно-културен комплекс. За съжаление правителството на ГЕРБ спря изпълнението й”, посочи Монов. Пример за това е и факта, че в басейна на комплекс „Флора” има само 7 коридора, което не позволява провеждането на национални състезания в него.

Също като зала „Арена Армеец”, чийто проект бе преработен под въздействието на г-н Борисов така, че сега там не могат да се провеждат състезания по лека атлетика – най-престижния олимпийски спорт. Според него е нужно талантите да се откриват в ранна възраст и да се развиват, за да може страната ни да има повече шампиони в различните спортни дисциплини. Павел Маринов заяви, че развитието на детския спорт е отговорност и на общините, защото животът на всеки преминава в дадено населено място.  Христо Монов дариха и лакомства за младите спортисти.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега