Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Капитанът на "акулите" Дянков продължи договора си с клуба

Капитанът на "акулите" Дянков продължи договора си с клуба

Един от най-опитните футболисти на „Черноморец – Бургас” и несменяем титуляр в защитната формация на тима Траян Дянков, продължи с още година договора си с бургаския клуб.

Един от най-опитните футболисти на „Черноморец – Бургас” и несменяем титуляр в защитната формация на тима Траян Дянков, продължи с още година договора си с бургаския клуб. Сегашният контракт на централния бранител изтичаше в края на сезона. Силните и постоянни игри на Траян обаче не останаха незабелязани от новото спортно-техническо ръководство на отбора и снощи на капитана бе предложен договор до края сезон 2012.  

Главният мениджър на тима Душан Буковац сподели, че е изключително удовлетворен от факта, че опитен футболист като Траян Дянков ще продължи да ръководи едно от стратегическите звена в тима. Неслучайно защитния вал на „акулите” е най-добре представящия се в родното първенство, а по коефициент е сред най-добрите в европейските шампионати. Именно воден от мисълта за участие в Европа през това лято, спортния шеф на тима поднови контракта на капитана за още година напред.           

Самият Дянков веднага след подновяването на контракта сподели, че е изключително удовлетворен от своя нов договор и ще направи всичко по силите си, заедно със своите колеги от защитата и след края на сезона, отборът отново да е с най-добрата защита и най-малко допуснати голове във вратата.     

Титлата и Купата на страната, както и участието в европейските клубни турнири, остават основни приоритети на бургаския клуб преди започващия сезон, казаха от ръководството.       

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега