Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Капсъзов отново взе бронза на Държавното параолимпийско първенство по Спортна стрелба

Капсъзов отново взе бронза на Държавното параолимпийско първенство по Спортна стрелба

Бургаският състезател Венци Капсъзов за втора поредна година извоюва бронзовия медал от Държавното параолимпийско първенство по Спортна стрелба с пушка.

Бургаският състезател Венци Капсъзов за втора поредна година извоюва бронзовия медал от Държавното параолимпийско първенство по Спортна стрелба с пушка. То се проведе в Пловдив и бе организирано от Българската параолимпийска асоциация. Участие взеха над тридесет състезателя от различни градове.

Капсъзов и неговият треньор - Данаил Грозев спечелиха третото място след оспорвана битка със сребърния медалист от 2014-а година. Чудесното представяне на стрелеца и втория му медал в рамките на две години спечелиха на бургаския екип покана за участие  две международни състезания.

Първото е Световното първенство - Англия, което ще се проведе на 16-и април догодина. Второто е Световно първенство в Полша, което пък ще се състои през май 2016-а.

„Чрез постигнатите постижения от Капсъзов на първенството, се нареждаме на крачка от резултата на първия състезател в историята на Параолимпийската асоциация, който ще участва в Олимпийските игри - Токио 2020 год., така че продължаваме да работим още по-усилено. На това състезание присъства и комисия за категоризация в лицето на доц. И. Людмилова, чрез която отборът на Бургас се увеличи с още един състезател - Антонио Леца, който ще започна да подготвям за следващия сезон", сподели треньорът Даниел Грозев след състезанието.

През изминалата година Капсъзов и Грозев влязоха в класацията "Десетте най-добри спортисти на Бургас".

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега