Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Каратисти мерят сили тази събота в Бургас

Каратисти мерят сили тази събота в Бургас

Тази събота Бургас отново става домакин на традиционния турнир по карате Шинкиокушин за юноши и кадети за Купа "Черно море". Състезанието ще се проведе на 23 ноември в спортна зала "Бойчо Брънзов".

Тази съботаБургас отново става домакин на традиционния турнир по карате Шинкиокушин за юноши и кадети за Купа "Черноморе". Състезанието щесе проведе на 23 ноември в спортна зала "Бойчо Брънзов".

Третото издание на турнира вече е отворено и за чуждестранни състезатели и интересът към него е голям. Тази годинаучастие ще вземе хърватският национален отбор. Както всяка година, бургаските домакини ще участват със силнисъстезатели, един от които е националът Артемий Добринин, бронзов медалист отЕвропейско първенство.

Организатори натурнира са Община Бургас, Федерацията българско карате шинкиокушин и СК„Бургас Дожо“. Според тях турнирътще придобива все по-голямапопулярност.

„Тази година известно неудобство създава фактът, че състезанието е само седмица следевропейското първенство и много от състезателите не могат да възстановят отпораженията, а федерациите са финансово стресирани след такъв голям форум“,коментира европейскиятшампион Лъчезар Димитров, инструкторв клуб “Бургас Дожо”.

Въпреки обстоятелствататози сезон, в зала „Бойчо Брънзов“ ще бъде събран цветът на българското контактно Карате, увериха организаторите.

Състезанието ще започне в 13:00 ч. За зрителите входът е свободен.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега