Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Келън Лъц е най-новото лице на "И аз мога"

Келън Лъц е най-новото лице на "И аз мога"

Келън Лъц е най-новото лице на фондация „И аз мога“ (I Can Too). Актьорът от „Легендата за Херкулес“ се запознава за първи път с мисията на „И аз мога“ при снимките на „Непобедимите 3“, когато продуцентът на лентата му разказва как е създадена и какви са целите на организацията. Специална фотосесия на Лъц с тениска “I can too” отбеляза старта на сътрудничеството между актьора и фондацията.

Келън Лъц е най-новото лице на фондация „И аз мога“ (I Can Too). Актьорът от „Легендата за Херкулес“ се запознава за първи път с мисиятана „И аз мога“ при снимките на „Непобедимите 3“, когато продуцентът на лентатаму разказва как е създадена и какви са целите на организацията. Специалнафотосесия на Лъц с тениска “I can too” отбеляза старта насътрудничеството между актьора и фондацията.

Келън Лъц е понастоящем на 29 години.Актьорът е роден в Южна Дакота в семейство с още 6 деца. Познат е на публикатаот хитови продукции като „Здрач“ и „Непобедимите 3“, както и с изявите си намодел към акенцията „Ford Models”.Той е само един от повече от 200 международнии български известни личности, избрали да подадат ръка на децата със специалнинужди, присъединявайки се към инициативата „С тениска I Can Too – носишНадежда”.

У нас фондацията подпомага повече от 250 децасъс специални нужди и техните семейства. Организацията подкрепя двасъществуващи центъра за тези деца (Дневен Център за Надежда за деца смножествени увреждания и Училище за деца с нарушено зрение „Луи Брайл“, София).

През 2008 I Can Too помага за откриването  на детски терапевтичен център в София, който ереализиран за пет месеца изцяло с нефинансови дарения. I Can Too продължаваработата си по създаването на Център за деца с аутизъм в гр. Пловдив, който сеочаква да бъде завършен през 2014.

Организаторите подканват всеки желаещ да сеприсъедини към каузата като доброволец, с дарение или с нефинансов принос. Тениски„I can too“ също се продават с благотворителна цел.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега