Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Киркоров влезе в психиатрия, но побърза да си тръгне

Киркоров влезе в психиатрия, но побърза да си тръгне

Филип Киркоров влезе в психиатрия, предаде сайтът „NEWSru”. Лекарите от израелската болница "Тел а Шомер" ще изследват певеца, след което ще вземат решение за психичното му състояние, съобщават от пресслужбата на болницата.

Филип Киркоров влезе в психиатрия, предаде сайтът „NEWSru”. Лекарите от израелската болница "Тел а Шомер" ще изследват певеца, след което ще вземат решение за психичното му състояние, съобщават от пресслужбата на болницата.

Киркоров отлетя от Москва, след като бе обвинен, че е наругал и набил режисьорката на церемонията по връчването на музикалната награда "Златен грамофон". Скандалът между Киркоров и Марина Яблокова гръмна по време на репетиция в Кремълския дворец.

Певецът бил приет в психиатрията в сряда, но вчера по обяд незнайно как решил и напуснал болницата без да уведоми никой. Дори не му се наложило да подпише документ, че се отказва от лечение, тъй като ставало дума само за предварителни изследвания. Не е известно нито къде се намира руската звезда, нито колко време смята да остане в Израел, отбелязва сайтът.

Журналистът от "Известия" Михаил Марголис пише, че се е свързал по телефона с Киркоров в болничната стая и той му е казал, че заради изследванията трябва да се откаже от планираните за декември изяви. Участието му в новогодишните програми ще зависи от мнението на израелските лекари. "Аз действително периодично имам пристъпи, когато ми е трудно да се контролирам и след това ми е трудно да си спомня защо съм се държал така. Съжалявам за случилото се на репетицията в Кремъл и съм готов лично да се извиня на Яблокова, но не мога да се свържа с нея" - заявил Киркоров.

За това, че Филип Киркоров е заминал в чужбина за "сериозно медицинско изследване", каза вчера и адвокатката му Татяна Акимцева, без да уточнява къде точно. Тя отбеляза, че Киркоров е много разстроен от неодобрителната реакция на колегите му. За последните дни той много се е изменил и отслабнал, добави адвокатката. Големите руски телевизии не бързат да коментират съобщенията в пресата, че Филип Киркоров ще бъде "изрязан" от новогодишните програми.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега