Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Кметство Българово организира Kоледно тържество в четвъртък

Кметство Българово организира Kоледно тържество в четвъртък

Празничното настроение ще бъде допълнително приповдигнато от раздаването на подаръци на послушните деца от Дядо Коледа и неговата помощница Снежанка

Кметство Българово кани всички на коледно тържество утре на градския площад с изненади и забавления за малки и големи. Събитието е със съдействието на читалище „Съгласие 1905“, ОУ „Васил Левски“, детска градина „Светулка“, пенсионерски клуб „Тодор Първанов“ и сдружение "Младежи говорят".

От 17.00 часа ще работи благотворителен базар под надслов „Коледна чаша“, иницииран от местното читалище. В 18.00 часа започва и тържествената част с много музика, танци и добро настроение. В нея ще участват децата от ДГ „Светулка“ и ОУ „Васил Левски“, различни групи към читалището – детска танцова школа „Детелини“ с ръководител Ваня Делчева, школи по зумба и хип-хоп с ръководители Александра Прозецка и Мария Станчева, певчески хор "Канатица", както и част от пенсионерски клуб „Тодор Първанов“ с музикален ръководител Пламен Янев.

Празничното настроение ще бъде допълнително приповдигнато от раздаването на подаръци на послушните деца от Дядо Коледа и неговата помощница Снежанка.
ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега