Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Кметът: Постъпленията от "Бургас и морето" да се дарят за лечението на Ади

Кметът: Постъпленията от "Бургас и морето" да се дарят за лечението на Ади

Кметът Димитър Николов входира извънредна докладна записка в Общинския съвет, в която предлага приходите от продажбата на билети за конкурса „Бургас и морето“ да постъпят по сметката за лечението на болната Ади.

Кметът Димитър Николов входира извънредна докладна записка в Общинския съвет, в която предлага приходите от продажбата на билети за конкурса „Бургас и морето“ да постъпят по сметката за лечението на болната Ади.

„Едно младо момиче – Аделина Коджабашева – на 19 години от Бургас, се нуждае от нашата помощ и подкрепа. Ади страда от рядко срещано заболяване на костта – конвентионален остеосарком  – злокачествен тумор и спешно се нуждае от животоспасяваща операция в клиниката „Хадаса“ в Израел. Необходимата сума от 91 660 лв. за провеждането на лечението е непосилна за семейството на момичето. Крайният срок за събиране на парите за операцията е месец септември 2012 г.“, се казва в докладната записка.

В мотивите си Николов посочва, че по този начин „освен възможността да се насладят на любимите си изпълнители, бургазлии ще могат да дадат своя принос за подпомагане на лечението на това младо и слънчево момиче и заедно да й дадем шанс да продължи нормално живота си“.

Бургаският кмет още предлага, в нощта на конкурса, на предварително определени места да бъдат поставени урни, където всеки, който желае, ще може да даде своя принос за животоспасяващата операция. Събраните средства също ще бъдат преведени по дарителската сметка на момичето.

За да се осигури прозрачност, Николов предлага общинският съвет да избере комисия, която да контролира целия процес по събиране на даренията, отварянето на урната, преброяване на средствата и превеждането им по банковата сметка на Ади. Предложението на бургаският кмет ще се разгледа на заседанието на Общинския съвет във вторник. Николов призовава бургазлии да се включат според възможностите и подкрепят животоспасяващата кампания за Ади.    

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега