Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Токов удар унищожи електроуредите на бургазлии

Токов удар унищожи електроуредите на бургазлии

Токов удар унищожи домакинските електроуреди на няколко семейства в бургаския комплекс "Изгрев", информираха потърпевши граждани.

Токов удар унищожи домакинските електроуреди на няколко семейства в бургаския комплекс "Изгрев", информираха потърпевши граждани. От две седмици EVN прави планови ремонти в комплекса и ни спира тока най-малко по 2 пъти на ден, коментират потърпевши. На жилищните входове са залепени табели, които упоменават ремонтните дейности, но без да съобщават за ден и час, в който ще бъдат предприемани.

От електроразпределителното дружество съобщават, че днес при извършването на техническа манипулация от фирма-подизпълнител на EVN България в трафопост в кв. Изгрев в Бургас се е стигнало до повреда в захранващата схема. Електрозахранването е възстановено веднага, но получилата се повреда може да има отражение във вътрешните инсталации за някои клиенти в бл. 68 и част от клиентите в бл. 23 в кв. Изгрев.

Дружеството е предприело необходимите мерки за възстановяване на евентуални щети, като екипи вече са стартирали щателен оглед на място и предоставят информация на живущите. Допълнително специалисти на дружеството съставят констативни протоколи.

В случай, че клиенти чиято вътрешна инсталация е пострадала в резултат на повредата е необходимо да сигнализират на телефони 0700 1 7777   или 07001 0007  , както и на място в обслужващия EVN офис. 

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега