Адрес за кореспонденция

гр. Бургас, Изгрев 23/2/3/п.к.9

Телефон за връзка

+359 879 47 29 18

+359 879 47 69 18

Email

info@poligraff.net

info.poligraff@gmail.com

Кънчев: Кардараши са поръчали да ме убият

Кънчев: Кардараши са поръчали да ме убият

Някои хора много се вбесиха от предложението ми парите, които идват по европейски програми за бедни цигани, да отиват и при бедни българи. Това заяви в студиото на "Тази сутрин" лидерът на партията "Евророма" Цветелин Кънчев.

Някои хора много се вбесиха от предложението ми парите, които идват по европейски програми за бедни цигани, да отиват и при бедни българи. Това заяви в студиото на "Тази сутрин" лидерът на партията "Евророма" Цветелин Кънчев.  

Преди дни стана ясно, че е имало поръчка за убийството на Кънчев и още двама души – висш прокурор от ВКП и председателя на мешерето. Обвинени са четирима души.

Лидерът на "Евророма" изтъкна редица евентуални причини, поради които може да бъде искана смъртта му. "Преди година предложих от програмите, с които се подпомагат бедните цигани, да се възползват и бедните българи. Това вбеси много хора. Един от тях е Кирил Рашков", заяви Цветелин Кънчев.

По думите му близък до Рашков имал фондация, през която усвоява европейски средства. "Въпросният господин усвоява чрез фондация 200 – 300 хиляди евро, пише си личен хонорар от 90 0000 евро, а останалите ги пуска на роднините си", поясни лидерът на Евророма. "Вече няколко пъти показваме за крадене на средства". "Само за моето убийството сумата е била 75 000 евро. Общо става дума за около 300 000 евро", поясни Цветелин Кънчев.

Той е категоричен, че избягва контактите с кардараши, какъвто по думите му е Кирил Рашков.  "Всички задържани са кардараши. По принцип в България те са по-малко от един процент, но вършат бели за хиляди. Преди 8 години ги помолих да напуснат партията Евророма", коментира Цветелин Кънчев. Според него именно "Евророма" е попречила на партията на Кирил Рашков "Свободна България" да се развие. 

"В прокуратурата бях информиран само, че по настояване на Кирил Рашков съм включен в тази група на мишените. Случаят в Катуница е провалил много от нещата", заяви Цветелин Кънчев, като допълни, че убийството му е трябвало да стане в първите дни на тази година.

ПОМОГНЕТЕ НА НОВИНИТЕ ДА ДОСТИГНАТ ДО ВАС!

Благодарим ти, че си тук и че предпочиташ нашите новини!

Посещавайки PoligrafF.NET, ти подкрепяш свободата на словото и независимата журналистика.

Ние имаме нужда от твоята помощ, за да продължим напред!

Всяко дарение ще бъде предназначено за екипа на PoligrafF.NET.

Банкова сметка

Име на получател: Пи Ар Авеню ООД

IBAN: BG14FINV91501004501513

BIC: FINVBGSF

Основание: Дарение за PoligrafF.NET

Свързани новини

Редакцията на "PoligrafF" не носи отговорност за коментарите под новините. Коментарите подлежат на администраторски контрол като всички нецензурни, расистки, обидни и рекламни коментари ще бъдат изтривани.

Добави коментар

НЕ ПРОПУСКАЙ!

Инсталирайте безплатно PoligrafF.NET на Вашия телефонДобавиНе сега